Fortis Top Man: Jean Paul Votron

Fortis, Graaien en Pluto: Nee, Fortis en Graaien zijn geen planeten, Fortis is een financiële gigant in bankzaken en verzekeringen en op dit moment vooral in de belangstelling door de recente overname van ABN AMRO, de huidige koersval en het grote graaien van topman Jean-Paul Votron. Laten we alleen maar eens even kijken naar de horoscoop van deze zogenaamde grootgraaier. Jean-Paul Votron. * 21/10-1950. (geen geb.tijd)

We zien een zeer buitengewone horoscoop. Totaal niet het plaatje van ministers of dergelijke zwoegers aan ’s lands bestuur. Hier is heel iets anders gaande. Er is geen enkel ‘fout’ aspect, dit is het plaatje van een engel! Maar wel van een intelligente engel of vallen die in de buiten categorie?

Een prachtige, door Jupiter bestraalde super conjunctie van Zon, Mercurius, Venus en Neptunus, op de spits van een driehoekfiguur met op de basis Pluto en Mars. Maan in Vissen (slim) driehoek Uranus.

Deze mensen gaan buiten om, ze stijgen moeiteloos op naar de top. Je vraagt je af: ‘hoe vinden ze zo iemand?’Zijn er dan absoluut geen min puntjes te ontdekken? Laat ik eens iets bedenken. Er is bijvoorbeeld maar één Aarde planeet. Dat onthouden we even.

Dan gaan we naar de situatie waarin deze man zich mogelijk bevindt. Een prachtig kantoor op de bovenste verdieping van een super building met uitzicht over de wereld. Airconditioned, alles even goed georganiseerd en opgeruimd, een gepolitoerd bureau en smetteloze vloerbedekking. Geen papieren rompslomp, nee, een uitstekend secretariaat verzorgt de financiële resultaten via een beamer op een meters groot scherm. Een lunch, zo rijk, zo verzorgd en zo vanzelfsprekend … ziet u het al een beetje?

Wat zou nu het probleem kunnen zijn? Het contact met de aarde kan wel eens zoek raken. En dan treden de wetten van de Astrologie weer in werking. Er komt een grote behoefte aan AARDE, aan Tweede huis zaken tegenover de ‘Oneindigheid’ in huis Acht. In deze behoefte vindt het zogenoemde graaien zijn oorsprong.

Toch wil ik een lans voor hem breken. Hierover meer in het volgende hoofdstuk Fortis.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *