Astrologie:Horoscoop van Fortis

Fortis en Pluto:Fortis is van 23/6-1999. (geboortetijd onbekend)

De Zon staat op 1 graad Kreeft en dat lijkt me heel goed voor een bank. Bij Kreeft hoort zorg en vastigheid, afkomst en thuisgevoel. Wie zou je nu liever je geld toevertrouwen? De horoscoop zelf laat echter nogal wat spanning zien: Mars oppositie Jupiter is redelijk agressief en Venus oppositie Uranus is ook niet zo vertrouwenwekkend. De horoscoop van Fortis

Saturnus staat wel lekker in Stier maar hij staat wel vierkant op de Venus Uranus lijn; een emotionele basislijn voor Saturnus. En Jupiter, die de groei moet regelen, krijgt een vierkant mee van Mercurius (handelsafhankelijk) en Neptunus (rooksignalen).

Er is op het www een prachtige site met de gehele Raad van Bestuur van Fortis en de leden waarvan we een geboortedatum vonden, passen wondermooi in de horoscoop van Fortis.

De huidige voorzitter graaf Maurice Lippens is een Stier die boven op de Saturnus van Fortis staat. Klaas Westdijk staat naast de Zon. De Saturnus van Jan-Michiel Hessels, vice-voorzitter, staat pal oppositie Pluto van Fortis.

Jean-Paul Votron staat met zijn Zon bijzonder goed op de lijn Mars Jupiter. Je zou haast denken dat ze een Astroloog in de arm hebben genomen om de bestuursleden op wacht te zetten bij de gevoelige plekken in de horoscoop van Fortis. (Goed idee, want niemand kent het gevoel voor die plekjes beter!)

Jammer dat we de verjaardag van de overige leden niet kunnen vinden.

Pluto komt er aan.

De laatste tijd horen we steeds meer over de Amerikaanse huizenmarkt en de financiering daarvan, waarbij ook het woord ‘zeepbel’ genoemd wordt. Ook over ‘de grondstoffen’ is veel onzekerheid en juist die beide reuzen sectoren hebben met de lijn Steenbok/ Kreeft te maken. Op 27 november 2008 gaat Pluto Steenbok binnen en Pluto is een revolutionair. De zaken die met Steenbok te maken hebben krijgen zwaar weer te voorduren.

Op 9 januari staat Pluto oppositie de Zon van Fortis. En je kunt met allerlei fusies nu wel grote schepen bouwen, maar je moet er wel mee de zee op kunnen als het stormt. En als ik aan boord zou zijn, dan had ik graag Jean-Paul Votron aan het roer.[FONT face=Arial] En dat mag best een paar centen kosten!![/FONT]

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *