Astrologie:De echte Fortis versus Pluto

Fortis versus Pluto. We hebben geluk dat Elizabeth ooit bij een bank heeft gewerkt want daardoor bleef de foutieve oprichtingsdatum van Fortis op Wikipedia niet onopgemerkt. Fortis is van 23/6-1990. Hier komt ie… de horoscoop van Fortis

De Zon blijft op 1 graad Kreeft en dat lijkt me heel goed voor een bank. Bij Kreeft hoort zorg en vastigheid, afkomst en thuisgevoel. Wie zou je nu liever je geld toevertrouwen?

In Kreeft hebben zich nu ook de Maan en Jupiter gemeld en men zou zeggen, dit kan niet beter. Maar.. aan de andere kant in Steenbok zijn ook een paar grote jongens aangeschoven en hierdoor is een mega-oppositie ontstaan. Weliswaar geeft die nog steeds heel goed weer in welke sector het bankwezen zich ophoudt maar opposities zijn altijd gevaarlijk en instabiel. Er is steun, Pluto staat er maximaal vanuit Schorpioen op een goede manier tegen te duwen en ook Mars (maximaal) doet mee. Het geheel maakt een zeer krachtige indruk ook al omdat meerdere planeten maximaal staan zoals Saturnus, de Maan en Venus. Je zou zeggen een prachtplaatje en zo solide als de bank!

Maar we zullen zien.

Pluto komt er aan.

De laatste tijd horen we steeds meer over de Amerikaanse huizenmarkt en de financiering daarvan, waarbij ook het woord ‘zeepbel’ genoemd wordt. Ook over ‘de grondstoffen’ is veel onzekerheid en juist die beide reuzen sectoren hebben met de lijn Steenbok/ Kreeft te maken. Op 27 november 2008 gaat Pluto Steenbok binnen en Pluto is een revolutionair. De zaken die met Steenbok te maken hebben krijgen zwaar weer te voorduren.

Op 13 januari staat Pluto oppositie de Zon van Fortis en dat duidt op een omwenteling. Daarbij gaat de Zon tr over Saturnus (dit kan een val aangeven) en Mars over Neptunus (verwarring) en dan moet Pluto nog door het hele teken heen.

En je kunt met allerlei fusies nu wel grote schepen bouwen, maar je moet er wel mee de zee op kunnen als het stormt. En als ik aan boord zou zijn, dan had ik graag Jean-Paul Votron aan het roer. Dan kost het maar een paar centen meer!![

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *