Wimbledon: Venus & Serena Williams

Venus & Serena Williams hebben het weer geflikt, Wimbledon winnen! En het dames enkel én het dames dubbel. Maar eerst even kort over tennis als sport. Net als in elke sport moet het lichaam goed zijn ontwikkeld maar elke specifieke sport vraagt specifieke krachten. Astrologisch valt tennis onder Tweelingen dat komt omdat de arm onder Tweelingen valt. Wimbledon 2008 wordt voor een groot deel door Tweelingen bepaald want Venus Williams is een Tweelingen en Rafael Nadal is er een, de beide enkel finalisten. (Zoals ook Bjorn Borg en Steffi Graf er een was).

De Dames Single werd gewonnen door Venus Williams, ze won dat al 2000, 2001, 2005, 2007 en nu dus ook weer. Serena won twee keer Wimbledon.

We mogen stellen dat de zusjes best leuk kunnen tennissen maar er is een wereld van verschil in de horoscopen.

Venus Williams * 17/6-1980. (tijd onbekend)

Grappige horoscoop, Zon-Venus oppositie Neptunus waarop vierkant de conj. van Mars en Saturnus staat. Van groot belang is de Mars Saturnus conjunctie want dat geeft hardheid en op deze plaats maakt het de Zon Neptunus opp. stabiel. Venus Williams is zeer krachtig!]

Serena Williams * 26/9-1981. (tijd onbekend)

Een totaal ander plaatje. Serena is een Weegschaal net als Martina Navratilova. Vijf planeten in Weegschaal: Zon, Mercurius, Jupiter, Saturnus en Pluto. Deze constellatie is bijzonder, krachtig en stabiel, maar wat dat nu met tennis te maken heeft? Misschien is het wel voldoende om thuis te horen in het derde huis van een toptennisster. Zusjes vallen onder het derde huis, het Tweelingen huis. En je hoort wel vaker dat de sparringpartner de crack verslaat.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, mensen, TonBrakenhoff, vrouwen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Wimbledon: Venus & Serena Williams

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *