Brangelina: Tweeling: Maan in Schorpioen

Brangelina is bevallen van een Tweeling. Maar dit zijn ze niet… Zo diep in mijn buidel kon ik niet tasten. De eerste foto’s brachten zo’n 19.000.000 (ja miljoen!!) dollar op en al het geld gaat naar het goede doel. Wat een schatjes…letterlijk. De baby’s zijn iets voor 20.00 ’s avonds geboren. Hoe ziet de horoscoop eruit… 

De Tweeling is vlak voor 20.00 geboren op zaterdag 12 juli, in Nice, Frankrijk. De individuele geboorte tijden heb ik niet.

De horoscoop is gedomineerd door een grote driehoek in water tussen de Zon in Kreeft, Maan in Schorpioen en Uranus in Vissen. De Zon/Maan driehoek is een harmonisch aspect die dikwijls aangeeft dat een kind in een harmonieus gezin opgroeit. De ouders hebben een goede relatie met elkaar – alhoewel de Maan in Schorpioen – zou kunnen aangeven dat de moeder jaloers of als emotioneel bezitterig wordt ervaren. Maan in Schorpioen geeft een enorm intensiteit aan. Dit zijn baby’s die veel aandacht en liefde nodig hebben en veel eisen. Baby’s met Zon of Maan in Schorpioen  kunnen darm klachten hebben en huilen heel in de eerste weken van hun leven. Dit kan de moeder als heel vervelend ervaren – want zij is immers ook moe. De eerste weken zijn natuurlijk heel belangrijk wil moeder en kind goed met elkaar binden. Maan in Schorpioen kan duiden op bindingsproblemen in de eerste weken.

De Zon/Maan Uranus aspect geeft aan dat deze kindjes in een apart gezin opgroeien. De familie heeft iets buitengewoon maar de baby’s zullen er geen last van hebben.

Mars conjunct Saturnus in Maagd is sextiel met Mercurius in Kreeft – dit geeft een hoge graad van emotionele intelligentie aan. Dit is een nieuwsgierig en leergierig tweeling maar ook hier draait alles om het gevoel. Dit geeft een goede concentratie vermogen en veel aandacht voor de details. Er moet wel een emotioneel verbinding met het stof zijn. De kleine dingen worden zowieso gewaardeerd.

Er is weinig vuur (zelf tot aktie komen, dynamiek) en weinig lucht (relativeringsvermogen) in de horoscoop. Daarentegen – is er water in overvloed. Een gevoelig Tweeling…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, mensen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *