Republikeinen Gaan Winnen

 

Deze YouTube clip is in het engels en van een van de meest bekende traditionele astrologen: Lee Leehman. Heel erg interessant. Na de UAC astrologie congres in de VS – gaan bijna alle astrologen weer voor een Obama win. Hier een interessante stem die naar de andere kant wijst.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *