Ratko Mladic: Horoscoop

Ratko Mladic, *12/3-1942 (tijd onbekend)

Hadden we het bij Karadzik over ‘slechten’ die voor de uitvoering van de obsessie zorgden, dan hebben we hier zo’n uitvoerder. Ratko Mladic was de man die als opperbevelhebber van de Bosnisch – Servische troepen de etnische zuiveringen in Bosnië uitvoerde. De horoscoop van Ratko Mladic:

Een ‘Vissen’ met Zon oppositie Neptunus en daar is al veel mee gezegd en omdat we hem hier bij de ‘slechten’ zetten is het woord ‘sluw’ op zijn plaats. Deze man pak je niet, hij pakt jou.

Zijn grote kracht zit in het planetencomplex van Mars, Saturnus en Uranus. Bij een complex als dit mag men Jupiter tellen, maar die maakt alles alleen maar even groter en voegt niets toe bij de aard van het complex.

Om dat gewelddadige complex gaat het in deze horoscoop.

Een stukje Mars / Uranus: ‘emotionele stuwkracht; geweldige pushing power; tirannieke neigingen’.

Mars / Saturnus: ‘Vernielende kracht, afhankelijk van het huis waarin ze valt: in huis 2 veroorzaakte ze ruïnering, in 3 doodt zij broers en zusters, hoevelen er ook mogen zijn’.

Uranus / Saturnus: ‘Vindingrijk en vernuftig’maar ook ‘weerspannig, heftig en vijandig’.

Aldus de astroloog, Maurice Privat.

Het zal duidelijk zijn dat als je deze gegevens samenvoegt er doorroert dat er een giftige brei ontstaat.

Afsluitend zag ik dat zijn progressieve Zon per vorige week in Tweelingen is gaan lopen, daarom wed ik twee dingen: 1. Hij is naar Amerika; 2. Ze pakken hem nooit!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Ratko Mladic: Horoscoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *