Horoscoop:Paris Hilton vs John McCain

Ik ben geen fan van Paris Hilton. Het enige dat ik van haar afweet is dat ze rijk is en dat ze door velen als het archetypische domme blondje gezien wordt. En dan… komt ze met een leuk antwoord op de campagne stunt van John McCain die een andere kant van haar laat zien. Zie hier. Zo. De horoscoop van Paris Hilton.

Met niet minder dan zes van de tien planeten in haar horoscoop in het lucht element – en de Maan in de extravagante Leeuw – is het niet verwonderlijk dat Paris Hilton’s leven voor een groot deel uit roddel, feesten, net-werken, mode, films maken en verder helemaal niets doen bestaat. Los van Chiron heeft Paris Hilton helemaal geen aarde in haar horoscoop – dus aan de gewone dagelijkse beslommering hoeft deze dame haar handen nooit vuil te maken. Schoonmaken? Bah…. Eh …”Wat was dat nou alweer… ?” Je snapt het wel – het leven  van Paris Hilton staat ver van de werkelijkheid af. Ze leeft in de lucht achter een roze wolk.

En toch is ze een Waterman die geboren is onder een niet onbelangrijke conjunctie van Saturnus en Jupiter in het democratisch gezinde teken: Weegschaal. De conjunctie valt op 9 graden Weegschaal en is conjunct met Saturnus in de horoscoop van de VS. In de horoscoop van de VS staat Saturnus in 14 graden Weegschaal in het tiende huis. Dus…. dat Paris Hilton zich geroepen voelde om zich te mengen in het politieke debat is misschien niet zo wonderlijk als je in eerste instantie wellicht zou denken.

Maar goed, nu dat ik haar horoscoop bekijk zie ik nog meer interessante dingen. Bijvoorbeeld haar Maan conjunct met de maansknoop in het 8e huis, gekoppeld met Neptunus op de ascenant in sextiel met Pluto…. Op den duur zou deze Neptunus/Pluto verbinding, Paris Hilton een spreekbuis kunnen maken van vrouwen van haar eigen generatie.

Dit is in ieder geval de horoscoop van een dame die ons misschien ooit op een dag meer zou kunnen verassen….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in American Election, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *