Horoscoop Anky van Grunsven

Anky van Grunsven, Olympisch Dressuurrijdster.* 2 januari 1968 (tijd onbekend) (10.45 MET – deze tijd is door een lezer aan ons doorgegeven. Alhoewel de horoscoop hier is nog voor 12.00)
In 1994 werd Anky Van Grunsven in Den Haag wereldkampioene op het onderdeel Kür op Muziek. Ze won zeven keer de Wereldbekerfinale, waarvan vijfmaal met Bonfire: de eerste keer in 1995 in Hollywood, waarbij “Bonfire’s Symphony” als kürmuziek een grote rol speelde; in 1996 in Gothenburg; in 1997 in ‘s-Hertogenbosch; in 1999 in Dortmund; en in 2000 wederom in ‘s-Hertogenbosch. Daarna won Van Grunsven nog tweemaal de Wereldbekerfinale met Keltec Salireno: in Düsseldorf (2004), en in Las Vegas (2005). De horoscoop van Anky van Grunsven

Om van Anky iets zinnigs te zeggen, zou je meer van paarden moeten afweten. En speciaal over de relatie van meisjes met paarden of pony’s. Wel vaker heb ik hier m’n gedachten over laten gaan maar ik krijg het niet rond. Paarden – Jupiter zou de astroloog zeggen, maar Jupiter hoort niet bij meisjes, dus moet het anders worden gezocht. Misschien weet Elizabeth raad.

Laten we maar iets proberen. Anky is een Steenbok en dat zegt iets over haar vasthoudendheid. Maan in Waterman is ook niet mis, en hier zou wat de dressuur betreft een kleine aanwijzing te vinden kunnen zijn. De ‘mens’ beheerst het dier, hoewel een Waterman het dier zijn vrijheid gunt. Zon driehoek Jupiter heeft ook iets met paarden en de oppositie van Saturnus naar Uranus wil ook de teugels strak houden. Toch denk ik dat het anders zit, de Venus Neptunus conjunctie is heel mooi, heel lief en diepvoelend. Daar kon nog wel eens haar talent schuilen om in het hoofd van een paard te kruipen!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers, OlympischeSpelen en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop Anky van Grunsven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *