Horoscoop Olympische Opening Ceremonie

De horoscoop van de opening ceremonie van de Beijing Olympics: 8 aug. om 20.08, Beijing, China. Toch interessant om naar te kijken. Hoe dan ook – richt de wereld nu zijn aandacht  even op China – met alle gevolgen van dien. Pluto in deze horoscoop staat op de Zon/Maan midpunt in huis tien – en dit duidt zowel op de repressie die volgens Amnesty toegenomen en niet afgenomen is door de Olympische spelen – als op de enorme behoefte om de wereld te laten zien dat onderdrukking in China de order van de dag is. China is -door de spelen – een soort druk-ketel geworden. Al zijn er duizenden (geheime) politie en militairen in Beijing blijft de kans groot dat er incidenten zullen plaatsvinden. Daar ben ik van overtuigd.

Het is een gespannen horoscoop. Maar Pluto in tien duidt ook op de financieele vruchten en die zijn enorm. In de miljarden. Pluto heeft altijd een link met de super-rich. Wat dit nou allemaal met sport te maken heeft is de vraag. In principe valt sport onder het vijfde huis van de horoscoop en de maan is de heerser. Hier staat de Maan in val in Schorpioen – in het 8e huis. Dit heeft iets verborgen – misschien “doping” en dit soort zaken. Schorpioen is een vaste teken, hier in zijn eigen Schorpioen huis. Velen zullen zich niet helemaal comfortabel voelen in Beijing… daar ben ik ook van overtuigd.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in OlympischeSpelen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *