Michail Saakasjvili: Horoscoop

Michaïl Saakasjvili * 21/12-1967 President van Georgië.

Wat gebeurt er? Ooit heb ik het op deze site gehad over het ‘Saturnus-kruis’, dit kruis wordt gevormd door de zogenaamde ‘hoofd tekens’. De Moslimlanden leven binnen de krachten van dit kruis. Er zijn nog 2 kruizen en een daarvan is het Uranus-kruis, daar hebben vaste tekens Stier, Schorpioen, Waterman en Leeuw, het voor het zeggen. De Communistische landen bedienen zich van dit kruis om hun systeem uit te voeren. Voor Uranus zijn alle mensen gelijk maar.. er is een baas, de dictator. De horoscoop van Michail Saakasjvili

Ook in landen zoals bijvoorbeeld het voormalige Joegoslavië onder Tito gebeurde het tot aan de omwenteling dan, daarna gingen ze een eigen koers richting de Democratie. (naar het Jupiter-kruis van de Bewegelijke Tekens) Het grote Uranussysteem valt uiteen en allerlei Nationalistische waarden worden afgestoft en opgepoetst en door de nieuwe bewindshebbers van een prachtig glanslaagje voorzien. Nu staat Georgië aan de vooravond van hetzelfde en weer zijn er andere groeperingen die hun kans schoon zien en die ook een eigen staat willen. De burgeroorlog ligt op de loer. Om door deze crisis heen te komen mogen er best wat slachtoffers vallen hoorden we al van Karadzic. Hij is inmiddels verdacht als ‘oorlogsmisdadiger’.

Nu zien we weer zoiets gebeuren. De nieuwe naam is Saaskasjvili en er zijn vooral burgerdoden te betreuren. Gelukkig reisde Frankrijks eerste man Sarkozy direct naar Rusland en Medvedev ontving hem hartelijk. ‘Wat heb je daar achter je rug?’ ‘Vredesplan!’ ‘Nee, zelf gemaakt?’ ‘Eén avondje’!! ‘Noh’ En de hele geschiedenis herhaalt zich, hoewel er momenteel flink wat rook wordt geproduceerd om Rusland de zwarte Piet toe te spelen. Er zijn er echter meer die moeten oppassen. Michaïl Saaskasjvili, zijn horoscoop

Eigenlijk is er niet zoveel aan de hand in deze horoscoop, het enige gevaar schuilt in de Uranus Pluto conjunctie waar de Zon vierkant op staat. Maar voor het volk van zo’n president kan het toch behoorlijk fout uit pakken. In de politiek komen we vaak de Jupiter Pluto conjunct tegen en hier mag best de term ‘betweter’ op geplakt worden. (zie Colijn, van Agt, Balkenende, Verdonk) Nu is Uranus een graadje erger dan Jupiter en verbonden met persoonlijke planeten, hier de Zon, krijgen we te maken met iemand die van geen wijken weet en alles in de waagschaal zal zetten om zijn doel te bereiken. Ze hebben in Amerika zeker geen astrologen, anders waren ze wel voorzichtiger geweest.

Ps. Begin van de week had Saaskasjvili Pluto tr Zon. De lont ging in het kruitvat.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Michail Saakasjvili: Horoscoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *