Horoscoop:Rusland’s President Medvedev

Dimitri Medvedev, 14/9-1965.President van Rusland.[/FONT]

De zaak rond Georgië deed me zomaar de aandacht vestigen op Dimitri Medvedev. Rustige, westers aandoende man die zich in het zakenleven al bewezen had en die sinds 7 mei van dit jaar President van Rusland is. Vladimir Poetin leek het goed om aan deze man het vaandel over te dragen, zelf werd hij Premier en partijleider van ‘Verenigd Rusland’. Hij verzekerde zich daarmee wel van een zodanige positie dat hij, als de nood aan de man kwam, Medvedev weer kon onttronen. Maar het geheel zag er feestelijk uit en ‘nu gaan we gezamenlijk de problemen in Rusland te lijf,’zei hij. De horoscoop van President Medvedev

Toen kwamen de problemen met Saakasjvili en Medvedev ontving Sarkozys vredesplan met een glimlach op zijn gezicht. Poetin zag ik diezelfde avond op de Olympics in China rondlopen en die leek zijn mobieltje te hebben uitgeschakeld.

We zijn nu een week verder en het terugtrekken van de Russische troepen lijkt op gang te komen, terwijl Medvedev zo toegankelijk leek. Wat is er aan de hand, wie deelt er nu de lakens uit? Poetin natuurlijk of ligt het anders?

Eerst een korte blik op Poetins horoscoop. De conjunctie van Zon, Mercurius, Saturnus en Neptunus alleen al is geweldig en deed me aan Mozart denken. Als ik het zo bekijk is er niet veel mis met deze Weegschaal. Horoscoop Poetin.

Bij de horoscoop van Dimitri Medvedev heb ik bedenkingen. De krachtige conjunctie van Zon, Mercurius, Uranus en Pluto waar Saturnus tegenover staat is niet geruststellend, te veel ‘aarde-vreemde’ planeten in een conflict aspect. Toch is het niet dit aspect dat me zorgen baart, dat is Mars conjunct Neptunus. Bij de gewone man is er een wat verschoven zelfbeeld, maar iedereen heeft wel iets. Bij mensen in een belangrijke machtspositie wordt het op passen. Het ego blaast zich op, blaast het land op en blaast de wereld op. Voorbeelden?

Robespierre, Lenin en Stalin, Wilhelm II (hij begon de Eerste WO) en Napoleon.

Poetin kent dat gevoel niet, die denkt in de bescheiden Maagd een volgzame steun en toeverlaat te vinden.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers, mundane astrologie, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop:Rusland’s President Medvedev

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *