Vliegtuig Crash Barajas: de horoscoop

In William Lilly’s boek is er een hoofdstuk gewijd aan duidingtechnieken; conditie en de veiligheid van een schip; dit kunnen we ook toepassen op een vliegtuig. (Christian Astrology, page 157) In de duiding van deze cases concentrerende de klassieke astrologen zich vooral op het negende huis, echter het belangrijkste in deze cases is de veiligheid en of de constructie vliegwaardig is; daarvoor moeten we bij duiden kijken naar de ascendant, zijn heer en de Maan. De horoscoop van de crash:

Algemeen het teken op de ascendant, zijn heer en de Maan zijn de significators van het vliegtuig, passagiers- bemanning. Zijn deze essentieel en accidenteel sterk geplaatst? De ascendant is Schorpioen, heer Mars, een malefic die net veranderd is van teken en in exil staat. Mars net verandert van teken maagd (aarde)
->luchtteken, het vliegtuig was net opgestegen. De Maan staat in Ram peregrine en onder de horizon.

William Lilly:Vliegtuig verloren:

– Malefic in de ascendant – Of heer 1 geplaatst in huis 8, of in huis 12, huis 4 of huis 6 of in aspect, receptie met één van deze heren. Of als de Maan combust of onder de horizon geplaatst is. Heer 1 Mars is een malefic in slechte conditie en de Maan is onder de horizon, vliegtuig en inzittende zijn verloren. Mars, malefic in slecht conditie; William Lilly in een luchtteken de brand is ontstaan in het toestel en het zal scheuren, in gedeelte uiteen vallen. Om te weten welk deel van het vliegtuig beschadigd is, moeten we kijken naar het teken op de ascendant, hier Schorpioen. Driekwart van de romp is uitgebrand, een gedeelte van staartstuk is intact.

Heer 1 Mars, motor vliegtuig, heeft een aspect gemaakt met Pluto, ontploffing. Beidde bevinden zich in een luchtteken, de motor is ontploft in de lucht. Bevestiging in de krantberichten. De Maan is in aspect met Jupiter retrograde, heer 4 het einde.

Huis 10, heer 10 Mercurius, de gezagvoerder staat conjunct Venus, heer 6 cabine personeel (huis 6 bedienden enz..) Mercurius en Venus staan in een teken waarin Jupiter in exil is, beidde hebben een aspect gemaakt met heer 4, Jupiter retrograde en in val. Huis 4 de afloop, het einde. Daaruit kunnen we concluderen dat zowel de gezagvoerder als cabine personeel bij de crash om het leven zijn gekomen. Nog geen bevestiging in media (21 augustus-17:00)

Plaats crash vliegtuig, passagiers en benaming? ; Mars is de aanduider van vliegtuig, passagiers en bemanning in Weegschaal.

William Lilly weegschaal; barre veld, heuvels. Het vliegtuig is na het opstijgen gecrasht achter de heuvel startbaan in een dor struikenveld.

© Karin Verhoeve- Classic Astrologer- The Netherlands -2008-08-21

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Vliegtuig Crash Barajas: de horoscoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *