Krakers de bak in: Horoscoop

 

Krakers de bak in? Dat gaat geld kosten. Vanzelfsprekend ben ik geen kraker… maar ik heb wel enorm sympathie voor mensen die voor welke reden dan ook geen dak over het hoofd hebben. Ik heb de Maan in Kreeft, veiligheid is belangrijk voor mij. In mijn ideale wereld, heeft iedereen recht op onderdak. Maar goed die krakers.. onder welk huis vallen ze? Onder het 12e huis. In mundane astrologie is dit het huis van “geheime” groeperingen die de orde in de maatschappij ondermijnen. Dus al zijn krakers geen terroristen vallen ze toch onder het 12e huis. Maar… Waarom wordt het kraken nu zo stevig aangepakt? Venus is heerser van het 12e huis in de horoscoop van Nederland en op dit moment staat Jupiter, natuurlijke heerser van wetgeving in vierkant op de planeet Venus. De regering wil kraken stevig aanpakken en een wetsvoorstel wordt ingediend. Maar Jupiter is retrograde – wat eigenlijk betekent – de wet wordt herzien. Als een planeet achteruit loopt – moet hij op een gegeven moment een draai maken. Het kan niet anders. Dus… om eerlijk te zijn, betwijfel ik het of er ineens honderden krakers in de gevangenis belandden.  Deze wet is aan veranderingen onderhevig.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *