Saturnus vierkant Saturnus: Deel II

Hoe is mijn eigen Saturnus vierkant Saturnus gegaan? Het proces begon eerder dit jaar met het afscheid nemen van het ouderlijk huis en mijn geboorte plek. Mijn moeder ..een zeer daadkrachtige Stier.. was niet langer in staat om voor haarzelf te zorgen en ging bij mijn zus en haar familie in Londen wonen. Het leren loslaten is zowieso knap lastig voor iemand met een Schorpioen ascendant. Al ben ik volwassen – voelde ik me hierdoor “alleen” op de wereld. Jezelf ervaren als apart van anderen is ook heel Saturnaal. Door jezelf af te bakenen – wordt vanzelf de aandacht meer naar binnen gericht. Dit proces zie ik bij anderen ook gebeuren. Soms is dit een bewuste keuze – soms niet. Het gevolg van dit proces is dat je ook meer bewust wordt van de tijd. Tijd (Saturnus) is zo bedriegelijk. De ene uur is een ander niet. Ik begon op een heel kritisch Maagd manier naar mijn leven te kijken. “Wat ik heb ik met mijn tijd gedaan?” zoiets. Ik begon ook weer te dromen. Soms zeer beangstigende dromen waarin figuren uit die verre verleden weer opdoemde. En steeds hetzelfde thema… ik ben te laat. Ik mis de trein, vliegtuig, de persoon met wie ik contact zoek. Ik heb mijn Maan in Kreeft in het negende huis – het huis van de droom. Deze dromen waren ook doordrenkt met gevoel. 

Deel III … Saturnus vierkant Saturnus

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *