Jupiter Direkt: inclusief Google browser

Laatst kreeg ik een telefoontje van een ongeruste vriendin die Duitse bijles geeft. Te weinig aanmeldingen. Ze overwoog een bijbaante erbij te nemen. “Nee” zei ik. “Wacht maar want in de loop van volgende week loopt Jupiter direkt en komt er vaart in”. Jupiter is de natuurlijk heerser van het buitenland en dus ook van buitenlandse talen. Jupiter direkt zal direkte invloed hebben op zaken en dingen die onder Jupiter’s heerschappij vallen. Een paar voorbeelden.

Jupiter heerst over rechtbanken en uitspraken. In het geval van Jacqueline Cramer zien we dat ze haar naam gezuiverd heeft. 

Google lanceert vandaag zijn eigen internet browser. De Google browser zal ongetwijfeld start-up problemen krijgen. Jupiter loopt net niet vooruit – hij staat stil. William Lilly de 17e eeuwse astroloog zei dat- stilstaand direkt- te vergelijken was met een man die ernstig ziek is geweest die begint een beetje op te knappen. M.a.w. men loopt nog niet op volle kracht. Zo’n internet browser is op en top Jupiter. Mercurius – gaat over de informatie zelf – is derde huis. Jupiter daarentegen is de “big picture”, de grote lijn zien in al die stof. Dit is precies wat een internet browser doet.  Een browser selecteert op basis van zoektermen/ woorden (Mercurius). De informatie die je voor je neus krijgt is (als het goed is) op relevantie geselecteerd = Jupiter.

Kijk waar Jupiter staat in je eigen horoscoop en kijk nook naar de huizen waar hij over heerst. Wat zal dit allemaal betekenen?  Jupiter heer 1 of in 1  – Jupiter is groot – een reus – dus een van de simpelste mogelijkheden is dat je gewicht toeneemt. Verder zou Jupiter / huis een kunnen beteken…. deze blog wordt morgen vervolgd….

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Jupiter Direkt: inclusief Google browser

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *