Jupiter Direct:Zijn invloed op je leven!

Zo zonder verder gedoe. Welke invloed zou Jupiter direkt op ons leven kunnen hebben? We houden het hier op astrologie.blogo.nl simpel. We gaan gewoon naar de huizen kijken. Je kunt de tekst gebruiken als je Jupiter in transit door het huis hebt, of als Jupiter heerser van dat huis is. Okay? Zo kort door de bocht: Jupiter direkt in

Jupiter direct huis 1) Naast gewichtstoename – ook nieuwe kansen om je persoonlijkheid uit te breiden. Nieuwe kanten van je persoonlijkheid ontdekken. Je straalt kennis uit. Pas op dat je niet te “betwetend” wordt. 😉  Doorgaans je blik op het leven wordt positiever.

Jupiter direct huis 2) Gaat o.a. over bezit. Er zijn misschien belemmeringen in een contract of huiskoop. Na eindeloze vertragingen komt er een doorbraak. De weg komt vrij. Geluk op het gebied van de materie. Je kan ook inzicht in een situatie krijgen – waardoor er een verandering in je normen en waarden optreedt. Jupiter=inzicht.

Jupiter direct huis 3) Korte reizen. Problemen, obstakels op de weg die je veel tijd gekost hebben. Het einde is in zicht. Eindelijk. Bepaalde ideeen worden herzien. Je denkt anders. Iets die je al lang op papier wilde zetten – komt nu voor elkaar. Conservatief taal-gebruik. Denk hier ook aan een ruzie met een buurman/vrouw.

Jupiter direct huis 4) Verandering rondom het huis worden uitgevoerd. Ik moet ineens aan Ton Brakenhoff denken.. hij schrijft de laatste tijd niet…hij is bezig met zijn nieuwe keuken. Venus in Weegschaal – het zal wel mooi zijn. Maar goed… iets in de oorspronkelijke plannen deugden niet. Nu kan de tweede phase beginnen. Jupiter is ruimte. Verhuizingen vallen ook onder 4. Er komt meer duidelijkheid in een situatie die met de vader te maken heeft.

Jupiter direct huis 5) Dit is het huis van o.a. kinderen, creativiteit, en sport. Het kind wordt geboren of je buik neemt duidelijk in formaat toe 🙂 Anderen zullen meer mogelijkheden voor zelf-expressie zien. Steenbok is struktuur. Meer struktuur in je vrije-tijd aanbrengen staat gelijk aan meer vrije tijd hebben. Een creatieve projekt is klaar. De tentoonstelling komt.

Jupiter direct huis 6) Het huis van dienstbaarheid en gezondheid. Jupiter direkt = de homeopathische druppels laten eindelijk resultaat zien!! Vordering in een gezondheidssituatie waar geen einde leek aan te komen. Je maakt een beslissing om je energie voor anderen in te zetten. Je brengt veranderingen in je dagelijkse routine en dieet aan – die langzaam (Steenbok) maar zeker (Jupiter) goed voor je zal zijn. 🙂

Wordt vervolgd… huizen 7-12 komen morgen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie voor beginners, planeten en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *