De Verkiezingen in de VS:Wie gaat winnen

Op 3 oktober in de Centrum de Roos Amsterdam: “Wie gaat er winnen? Een astrologische kijk op de verkiezingen in de VS” door Adrie van der Ven en Elizabeth Hathway. Adri gaat op zijn unieke manier de horoscopen van beide candidaten ontleden. Liz daarentegen gaat kijken naar de horoscoop van de VS– want de brandende vraag is: Wie wint en in de VS horoscoop moet het antwoord te vinden zijn. Maar.. Verwacht het onverwachte. Op de dag van de verkiezing staat – voor het eerst in de geschiedenis van de VS, Uranus in oppositie met Saturnus over Washingon. Een landslide voor Obama misschien? Wat er ook gaat gebeuren, binnenkort maakt Pluto de definitieve overstap naar Steenbok. Roerige tijden voor de VS.

Aan het einde van deze spannende astrologie avond mogen jullie ook gaan stemmen. De deuren gaan om 19.30 open; De toegangsprijs: Euro 20,=

Als je je van te voren zou willen opgeven, zou dat fijn zijn.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in cursussen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *