Jupiter:Dag en tot de volgende keer!!

Momenteel staat Jupiter (dan wel stationair) op mijn radix Mercurius. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe vervelend ik dit vind. Wat zal ik persoonlijk blij zijn als Jupiter eindelijk opschuift. Het is natuurlijk waar dat Jupiter een fortuinlijk planeet is. Hij brengt geschenken, inzicht en vertrouwen in het leven maar stilstaand op een planeet? Dat wordt al gauw te veel van het goede. De laatste dagen slaap ik ongeloofelijk slecht. Mercurius is heerser van mijn achtste huis en het bewustzijn loslaten is heel moeilijk als je hoofd vol gedachten en ideeen zit. Malen? Nu weet ik pas goed wat malen is!! Wikken en wegen? Ik zou nu minstens een boek over kunnen schrijven. De hoeveelheid tijd en energie die ik nu aan de simpele 3e huis dingen besteed – zoals het beantwoorden van emails – is buitenproportioneel (Jupiter) groot (en nogmaals Jupiter).

 

Een paar dagen geleden zat ik aan zoveel dingen tegelijk te denken, dat ik mijn handtas op de baggage-rek van mijn fiets liet staan. Twee uur (echt twee uur) later belde mijn buurvrouw (3e huis) aan, ze had mijn tas daar zien liggen. Dit is Jupiter als beschermheer. Ongeloofelijk. Want alles zat er in (mijn agenda, mijn telefoon, mijn bankpas, mijn ID kaart). Het derde huis Mercurius was duidelijk in het spel hier. 

Dan zijn er de problemen met mijn webblog. Problemen? Ja. In de stukken die ik in de VS (het buitenland Jupiter) publiceer, vallen alle afbeeldingen weg. Stom niet waar? Balen.

Maar het alle ergste vind ik de mentale drukte. Ik heb geen rust in mijn hoofd. Steeds komen er nieuwe ideeen binnen zodat ik als ik eerlijk ben, schoon genoeg van mezelf heb. EN dit terwijl Saturnus er driehoek op mijn Mercurius staat.

Alles bij elkaar opgeteld… Jupiter, ik mag je graag en het is mooi geweest. Maar Jupiter… lieve vriend. Dag…tot ziens… En tot de volgende keer

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Jupiter:Dag en tot de volgende keer!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *