Horoscoop: Maagd in de Keuken

Maagd is een aarde teken en wordt beheerd door de planeet Mercurius. De meeste Maagden zijn niet alleen dienstbaar maar ook puntjes precies. Ze vinden het heerlijk om iets voor anderen te doen, bijvoorbeeld koken. (Bij deze raad ik je aan geen hulp in de keuken aan te bieden als de Maagd aan het koken is. De manier waarop je wortels snijdt vindt ze uiterst irritant. Niet doen dus.) Maagden zijn kieskeurig en hebben aparte eetgewoontes. Erger nog, ze hebben ook vaker allergieën zodat zuivel of andere producten vermeden moeten worden. Maagden stonden aan de wieg van de hele natuurwinkel gebeuren. Granen, bonen, tofu, diervriendelijke vlees en heel veel groenten. De Maagd blinkt uit in het voorbereiden van eenvoudig eten zonder toevoegingen.

Eenvoudig, eerlijk eten zonder toevoegingen, daar houdt de Maagd van. Probeer eens deze Andijviesalade met komijnekaas, linzen en appel. Een vegetarische salade op basis van gezonde, voedzame linzen en verse andijvie. Maar vergis je niet, niks geen geitenwollensokkengedoe. De komijnekaas en mosterd zorgen voor de pit, de appel en druiven maken ‘m juist weer verrassend fris. Lekker met warm maïsbrood erbij (supersnel zelf gemaakt!)

 

voor dit recept kijk op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *