LHC deeltjes versneller opgestaart CERN

Large Hadron Collider (LHC)  is een ondergrondse deeltjesversneller in de buurt van het Zwitserse Genève. De LHC is gebouwd door CERN en zal op 10 september 2008 voor het eerst in gebruik worden genomen. Bij ingebruikname zal het voorlopig de krachtigste versneller zijn tot nu toe. De bedoeling is dat er met de 27 kilometer en 6 miljard euro kostende deeltjesversneller kleine deeltjes, protonen, zullen worden versneld tot aan bijna lichtsnelheid. De Large Hadron Collider (LHC) laat deze vervolgens gecontroleerd botsen met als doel mini zwarte gaten te creëren. Zo kan er gekeken worden naar hoe het heelal er bij het ontstaan uit zag. Wetenschappers hopen met de experimenten inzicht krijgen in het heelal een fractie na de oerknal, 14 miljard jaar geleden. (De LHC horoscoop)

10 september 2008- 10.23 CET- GPS coördinaten 46N13’59”- 6E03’20”

Ascendant, project en wetenschappers, Weegschaal.

Heer 1 Venus in 12de huis alles wat verborgen en in geheim gebeurt. Hier zien we de bevestiging het is jarenlang een goed bewaart geheim project geweest.

Venus staat conjunct Mars, de machine die de oerknal moet ‘’nabootsen”.

Mars conjunct Mercurius, de deeltjes versneller wordt opgestart in tegenwoordigheid van de internationaal pers en is broadcast (Mercurius) te volgen.

Mars staat in aspect met Jupiter, aanduider van de snelheid.

De Maan, het volk- algemeen aanduider in mundane astrologie, is essentieel in exil. Dit kan duiden op het feite dat het volk geen voorstander is van het project.

De Maan en Jupiter staan in Steenbok, onderschept, de dispositor is Saturnus, Chronos “vadertje tijd”. Mythologisch de oergod Chaos, het niets waaruit de eerste Griekse goden ontstonden.

Maan eerste volgende aspect is met Uranus, duidt op de opzienbarende ontdekkingen over het heelal die ons (volk) te wachten staat. De jacht op het onbekende is heropend

© Karin Verhoeve- Classic Astrologer- 7 september 2008

Toevoeging:

Voor de duidelijkheid. Deze horoscoop is geduid aan de hand van de werkelijke tijd eerste  ”beam” (10:23 AM). De machine zelf is echter om 09.30 opgestart. Vandaar de twee tijden die op internet circuleren.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologe Karin Verhoeve en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op LHC deeltjes versneller opgestaart CERN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *