Brand in Channel Tunnel, HCD, en IBC???

 

Gisteren ging het IBC congres voor de 17e keer van start in de Rai Amsterdam. 46.000 Extra bezoekers die allemaal gemiddeld 365 euro zullen uitgeven. De IBC is een internationaal congres op het gebied van technology, multi-media, drie-dimensionale televisie, ict, business, enz. enz. Op de agenda staat onder meer een “JOurney to the Center of the Earth, in 3D“. Tunnels, brand in tunnels, HCD in een tunnel,  waarom staan ondergrondse tunnels zoveel in het nieuws het afgelopen week?

Misschien denk je tunnels, aha ….Pluto… Maar nee. Voordat Pluto ontdekt werd – was dit het gebied van Saturnus. SAturnus is de oude heerser van het ondergrondse terrein. Saturnus staat nu in Maagd een door Mercurius beheerd teken- en Mercurius heeft door zijn associatie met Maagd en Tweeling – een nieuwsgierige en nogal wetenschappelijke aard.

Op dit moment staat Jupiter in Steenbok. Jupiter is het teken dat met verre reizen te maken heeft. Het heeft altijd iets grens-overschrijdends en als je daar winst uit kan slaan – dan is Jupiter in Steenbok helemaal tevree.  Dus een 3dimensionale reis naar het centrum van de aarde? Waarom niet? Think Big.

Nou wat de “Channel Tunnel” betreft is het interessant om op te merken dat de vorige keer dat er een brand uitbrak in de Channel Tunnel – Jupiter eveneens in het teken Steenbok stond. Dat was in 1996. Jupiter stond bijna in dezelfde graad. Zo’n merkwaardige verschijnsel verdient een eigen artikel…Misschien scrhijf ik het ook 🙂

Jupiter is beheerd door Saturnus – dus Jupiter houdt van alles waar Saturnus voor staat – en de twee staan nu ook – met een driehoek – in verbinding met elkaar. En symbolisch gezien heeft Saturnus een sterk verbinding met het element aarde.

En dan hebben we onze eigen schitterend planeet. Want waar een ondergrondse tunnel is – want het gaat hier steeds over het ondergronse… heb je de AARDE zelf nodig. Zo . Waar staat de aarde in de horoscoop eigenlijk ? Juist. Ze staat altijd tegenover de Zon. Dus… onze aarde staat nu conjunct met het waanzinnige Uranus. Verwacht het onverwacht…. want met Uranus in het spel weet je het nooit 😉

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in General en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *