Paul de Leeuw: Horoscoop

Paul de Leeuw* 26 maart 1962. 02.30 Rotterdam. Bron: Marga Bervoets. Gisteravond zag ik Paul de Leeuw bij Pauw & Witteman en vanavond bleef ik al zappend hangen bij een gevoelig duet dat hij zong in zijn show. Fascinerend toch altijd weer, dat er ineens soms zoveel gevoel uit die man spreekt, terwijl hij vaak mijn gevoelsgrens overschrijdt en ik direct weg zap. Dus toch zijn horoscoop maar eens opgezocht om te proberen te zien waar het allemaal vandaan kan komen. De horoscoop van Paul de Leeuw:

Een eerste blik levert meteen het woord ‘grenzeloos’ op. En ik mis de grote aandachtstrekkers die vaak bij artiesten de doorslag geven om in de openbaarheid te moeten staan. Paul doet het niet voor zijn ego.

Wel is het grappig dat zijn sterkste krachtlijnen nu net in het nieuws zijn m.b.t. de Balkenende-norm. Zijn 2 – 8 huislijn is zwaar bezet. In 2 staat Jupiter verhoogd in Vissen, met Mars Mercurius tegenover, Pluto en Uranus in 8. Nee, het gaat hem niet plat om het geld, maar hij balanceert op de draad die gespannen is tussen alles wat de aarde te bieden heeft en de dood. Hier schuilt zijn grenzeloosheid. In Pluto oppositie Mars zit een weg die naar de onderwereld voert, een plek waar de wolven huilen. In Jupiter oppositie Uranus zit de durf om die onderwereld te tarten. Het publiek rilt daarvan.

Hoe komt het nu dat hij daar zo moeiteloos mee lijkt om te kunnen gaan? Zon in Ram met Boogschutterascendant gáát gewoon, zelfs zonder te denken. Maan in Scorpio is ook niet bang. Daarbij staat die Maan in het 11e huis, het publiek draagt hem, dat is Een. Twee is een mooi geaspecteerde ascendant, wat kan je dan ook gebeuren? En Jupiter straalt prachtig naar zijn MC. Drie flinke steunen in de rug voor het (zelf)vertrouwen. Een evenwichtskunstenaar die op een gespannen staaldraad over een ravijn loopt, zoiets.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Paul de Leeuw: Horoscoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *