Nout Wellink,Ned. Bank,Pluto In Steenbok

Nout Wellink * 27/8-1943, (geen tijd bekend) President Nederlandsche Bank.

President Nout Wellink van De Nederlandsche Bank maakte maandag weinig woorden vuil aan de onrust. “Deze maandag is niet de moeder van alle rustige maandagen in de financiële wereld”, aldus Wellink in een toespraak tijdens de opening van de Duisenberg School of Finance.” Aldus NU.nl. De horoscoop van Nout Wellink.

Ik hou daar wel van, een beetje optimistische taal is altijd goed voor de economie. Maar als astroloog weten we dat Pluto eind november Steenbok in gaat en dat maakt me een beetje huiverig. Steenbok: grondstoffen, topfiguren en machtshebbers; Pluto: geld, omwentelingen. Maar Nout Wellink lijkt nergens last van te hebben, wel geeft hij af en toe een waarschuwing af naar de banken dat ze wel zelf hun broek moeten ophouden. Dus we zijn toch uiteindelijk afhankelijk van de banken! En een poosje geleden alweer konden we voor een bank in Engeland een rijtje mensen zien staan die probeerden hun geld, hún geld, weer in handen te krijgen. Nee, we konden niet zien hoe dat afliep..!

Nout’s horoscoop. Drie stevige conjuncties zien we staan waarvan er een duidelijk met geld te maken heeft: Pluto conj. Jupiter. De andere twee hebben meer met zijn verstandelijke kleuring te maken, want Mercurius doet er in mee. De Mars Uranus conjunctie is technisch van aard en kan ook nog wel eens voor opmerkelijke invallen zorgen. Dat Neptunus aan Mercurius vast zit hoeft ook niet direct erg te zijn maar er gaat al wel een belletje rinkelen. Deze Mercurius kan zich lelijk vergissen! Daarbij zit er ook een nare kant aan de Jupiter Pluto conjunctie. Mevr. Hamaker Zondag heeft dat eens zo (door mij sterk ingekort) verwoord: “…daarom is dit geen gek aspect voor grote leiders”. Verder: “…maar ook gevaarlijk, omdat het charismatisch leiderschap dat we kunnen uitstralen niet noodzakelijk hand in hand gaat met verantwoorde inzichten”. Kortom: zelf blijven nadenken en ik dacht dat de Nederlandsche Bank garant staat tot max. € 30.000,-.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, horoscopen BN'ers, Pluto in Capricorn, TonBrakenhoff en getagd, , , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Nout Wellink,Ned. Bank,Pluto In Steenbok

 1. Ria zegt:

  Ja Ton, voor mij weer eens reden om mijn boek “Analyse van Aspecten” van Karin Hamaker uit de kast te halen.
  Ik heb even de hele duiding gelezen, en ze is aardig to-the-point wat dit betreft!!
  En jij bedankt voor deze horoscoop van Nout Wellink!

 2. ton zegt:

  Ha Ria, bij de vertaling van aspecten ga ik soms de hele boekenkast na en dan zie je soms heel mooie gezichtpunten. Tenslotte moeten we met een beperkt aantal aspecten een gigantisch terrein benoemen. Bedankt voor je reactie.

 3. Ria zegt:

  Ja Ton, ik heb inderdaad ook nog even gekeken in “Planeten en Aspecten” van Robert Pelletier.
  Daaruit citeer ik: “U kunt betrokken raken bij grote financiele ondernemingen, die u geen windeiren zullen leggen”. Nou dat klopt toch wel, dacht ik zo??
  Ik denk dat Nout Wellink niet elk dubbeltje om hoeft te draaien……:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *