Hadron Collider Stop Gezet

Dit is de horoscoop voor het opstarten van de Large Hadron Collider. Zoals je ziet – hier staat een heel verzwakte Mars op de ascendant en de machine is nu al stop gezet. Een fout met een van de magneten resulteerde in een lekkage van een ” a ton of liquid helium”. Zie hier mijn eerdere opmerkingen op het artikel van Karin Verhoeve:

Hi Karin. Het schijnt dat een vooraanstaande wetenschapper Stephen Dawkins zegt dat het experiment niet zal werken… Het moet gezegd worden Mars in Weegschaal is bij lange na niet de meest dynamische planeet om op de ascendant te hebben voor een experiment waar snelheid een belangrijke rol speelt. De Zon is hier ook in val… Daarnaast staat de planeet aarde zelf conjunct met Uranus – verwachte het onverwachte…. Het lijkt alsof dit experiment anders loopt dan men had verwacht. We zullen het zien. Trouwens interessante recepties tussen Saturnus en Mercurius. Misschien komen we wel meer over de aarde te weten maar niet over het heelal in zijn gheel. Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *