Credit Crunch: VS Economie

Onder de nieuwe Maan in Weegschaal, is in de VS een akkoord bereikt over de 700 biljoen dollar dat nodig is om de VS banking systeem en daarmee de VS economie te redden. Nu moet beiden huizen van Congres het groene licht geven. Weegschaal heeft met diplomatie en onderhandelen te maken maar de heerser van het teken, Venus, staat momenteel in vernietiging in het teken Schorpioen. Dit is geen schoon, mooi reddingswerk. Er zit nare kanten en geuren aan dit verhaal. De belastingsbetaler betaalt voor de excessen van een groep super rich. Dit voelt niet eerlijk. Los hiervan is dit niet een reddingsplan die mij heel veel vertrouwen in de toekomst geeft. Goed ik ben een astrologe en geen econoom. Punt is, los van Venus in Schorpioen, Mercurius retrograde, staat Mars ook nog in Weegschaal. Ik vind dit nogal zwakjes allemaal. Het is zoiets als een bandaid op een grote open wond plakken. Maar we zijn er natuurlijk nog niet. Congres moet dan ook met een fijne haarkam door de tekst gaan. Dat vind ik een geruststellende gedachte.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Credit Crunch: VS Economie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *