De Horoscoop van Wouter Bos

 

Wouter Bos, 14/7-1963, (horoscoop data:Vlaardingen 02.25uur. Bron Astromarkt). Wouter Bos doet het toch heel goed in de rol van vader des vaderlands, redder der (financiële) natie. Natuurlijk had hij de Minister President moeten worden na de laatste verkiezingen, want hij past als geen ander op het plaatje dat Nederland van zijn Minister President verwacht, namelijk het beeld van een Vader. Het teken Kreeft gaat over verzorgers, vaders en eigenlijk nog meer Moeders. Nederland is een Kreeftland bij uitstek en onze grote MP’s waren dan ook Kreeft: Colijn en Drees. De ‘revolutie’ die Pim Fortuyn ontketende was duidelijk een roep om ‘zorg’. We waren het kwijtgeraakt in de jacht op het goud. De veiligheid, het onderwijs en de zorg waren op het tweede plan bedaard en dat willen we uiteindelijk niet. Op het moment dat dit duidelijk werd stonden er drie Kreeftachtigen klaar, Pim Fortuyn, Mat Herben en… inderdaad Wouter Bos. Het komt uiteindelijk toch weer gewoon op zijn pootjes terecht.

Zijn horoscoop.

De horoscoop van een econoom met Venus op de hoorn van Twee waarin ook de Zon en Mercurius staat. Dan zien we twee mooie driehoeken, die als talent vertaald mogen worden. Eén is de driehoek van Ascendant naar Saturnus en Maan Jupiter. Dat is er een die populair maakt bij het volk. De andere bestaat uit Venus, Neptunus en Pluto en die heeft met het huishoudboekje te maken. Pluto in Maagd wil het wel goed genoteerd zien. Toch zijn er wel aanmerkingen. Met Neptunus vierkant op het MC vanuit 6 is het oppassen geblazen met je medewerkers. Ook de Zon vierkant op de overmoedige Maan conjunct Jupiter is er een om mee uit te kijken. Deze twee aspecten in de horoscoop van Wouter Bos maken hem toch kwetsbaar. Het grote financiële ingrijpen van de laatste dagen dat zo succesvol lijkt, komt voor een groot deel tot stand vanuit dat 6e (zijn helpers) en het 11e (zijn beschermers) huis. Juist die kwetsbare huizen. Daar zitten in deze fase nu ook even Nout Welling en JanPeter, beide Jupiter Pluto mensen, ze laten Wouter graag met de vlag voorop lopen. Als het fout blijkt te gaan blijven zij buiten beeld. En bij Wouter treedt Saturnus in 10 in werking, dat duidt op een val. In deze financieel lastige tijd had ik hem liever als MP gezien dan als Minister van Financiën. Maar die ‘fout’ is al 3 jaar geleden gemaakt. Bij de volgende verkiezing zal hij er staan, eerst even dit (spaar)varkentje wassen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mundane astrologie, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op De Horoscoop van Wouter Bos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *