McCain,Palin en de 150.000 dollar lady

 

Gisteren brak het nieuws dat Sarah Palin’s “make-over” tot nu toe 150.000 dollar gekost heeft. Wauw. Wat een bedrag. Ben ik alleen of zien jullie ook de invloed van Neptunus hier??? Palin doet menige hart sneller kloppen. Daar ben ik van overtuigd. Nu dat we een geboorte tijd voor John McCain hebben, en weten dat hij Vissen op de Ascendant heeft staan, is het duidelijk waarom McCain, Palin gekozen heeft. McCain heeft zijn Zon in het zevende
huis en daar staat Palin’s Uranus paal boven op. Viel het jullie ook op hoe McCain naar Palin’s achterwerk staarde toen hij haar als zijn running mate benoemde. Come – on. Dit is astrologie “at work here”. Verder heeft McCain momenteel transit Uranus in oppositie met zijn Venus. Ja..Ja.. Sommige van jullie zullen deze transit zelf herinneren. Onweerstaanbaar…is een van de vele woorden die bij mij bovenkomt drijven. Ja. Het is duidelijk..

Palin heeft transit Neptunus op de Zon staan. Grenzelose uitgaven, grenzeloze aandacht, grenzeloze publiciteit… Glitz, Glamour, Fantasie = Neptunus in het spel. Ja. Ja. Zo werkt astrologie… Zelfs een president is een mens, en vrouwen zijn zulke…. fascinerende wezens….zeker als Uranus ook in beeld is. Weg Maagd. Weg weloverwogen keuzes.

En goh… Wat ik ook heel vaak hoor is hoe geweldig mooi Palin’s stem is. Ik vind wat ze zeg aanstootgevend  – maar inderdaad haar intonatie en accent is..mmmm….hoe zal ik het zeggen: charmant. Daar zie je haar radix Mercurius sextiel Venus. Mensen luisteren graag naar haar stem. Palin trekt mensen aan. Dames en Heren…”it’s all written in the stars”……

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in American Election, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op McCain,Palin en de 150.000 dollar lady

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *