FD:Beleggers gebruiken astrologie

In de trein terug van Groningen gisteravond laat, kwam ik een oud Financieel Dagblad (FD)tegen. Treurig nieuws allemaal tot ineens het volgende kop mijn aandacht trok “Maanziek“..” In tijden van nood zoeken beleggers hun heil in merkwaardige hulpmiddelen..” Het schijnt dus dat advies van de engelse pop-astrologe Russel Grant in de dealing-rooms verspred is. “Volgens deze goeroe (goeroe, goeroe ha…ha.. in zijn dromen misschien ..Liz) bereiken de beurzen altijd hun dieptepunt op de 27ste of 28ste dag van de zevende maancyclus“… UH…De zevende maancyclus… de zevende maancyclus…Nog nooit van gehoord. Jullie wel?  Zie dit artikel. Heel interessant. en dat was…gisteren… FD: Maan ziek lees verder 

Volgens de FD zou de AEX zijn bodem vinden om zes voor twaalf op 231,5 punten. Is er een trouwe lezer die dit bericht kan bevestigen???? Laat wat van je horen. We zijn benieuwd.

Maar wat wel interessant is, is de volgende opmerking van een beurshandelaar, wiens naam niet vermeld wordt: “Natuurlijk ben ik niet geinteresseerd in astrologie, maar de voorspellingen uit het verleden zijn wel erg vaak uitgekomen.”

“Een indrukwekkend aantal jaartallen moet het bewijs leveren: 1857, 1907, 1929, 1987, en 1997. Elke keer weer vonden de beurzen hun bodem tijdens deze dagen van de maancyclus in oktober”.

Nou dat is spannend. Wat zeiden we gisteren over vertrouwen…….. De FD sluit het bericht af met “Het wordt hoog tijd in deze krant naast het weerbericht ook een maankalender te gaan publiceren”… Dat juichen wij natuurlijk toe šŸ™‚

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op FD:Beleggers gebruiken astrologie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *