Russel Brand….Oeps…

[MOV=”http://www.youtube.com/watch?v=U7IHJ66wj9g”]

Russel Brand heeft zijn ontslag ingediend en Jonathon Ross is geschorst. Tja… dat krijg je als twee mannen zich als ongeremde pubers gaan gedragen… Wie naar het radioprogramma luistert waarin de twee steeds naar Andrew Sachs bellen, ziet dat meteen. Het zijn net twee projectielen dan wel zonder grenzen. Toch zijn er mensen erdoor gekwetst. Vrijheid is kennelijk niet altijd blijheid, vandaar de roep “waar was de BBC????” En zoals heel vaak in de UK…. wordt het woord “SEKS” gekoppeld aan het woord SCHANDAAL. It’s all in the game…. De horoscoop van Russel Brand…(4 juni 1975, Grays, UK)

Russel Brand….roept een reactie op. Hij is zo provocerend dat men hem of geweldig, of afschuwelijk vindt. Maar met zijn Mercurius in Tweeling, Brand is ook geniaal en zijn spel met woorden, ook tijdens de beroemde telefoongesprekken, is echt “clever”. Ross…die Mercurius in Schorpioen heeft, is duidelijk diep onder de indruk van Brand en wordt meegesleurd. Dat Brand problemen met grenzen zal hebben is duidelijk. De man heeft een Zon/Neptunus oppositie…Brand en de BBC dat is een “lethal cocktail”geweest. De BBC is geboren onder de oppositie van Saturnus en Neptunus – het is dus begrijpelijk dat een echte Neptuniaan zoals Russel Brand – een puinhoop van een BBC radio programma gaat maken. In de jacht op een jong luisterpubliek gaf de BBC Brand de volle vrijheid om de grenzen op te zoeken. “That was a Big Mistake…..” Ik heb wel vaker naar Brand’s programma online geluisterd – en het was altijd totaal anarchie… Hilarisch maar echt aan de rand….

Nu even afwachten of de kop van Jonathon Ross gaat rollen… Ik denk het trouwens niet…Voordat het zover komt en de BBC hem de deur wijst, dient Ross ook zijn ontslag in.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *