Saturnus/Uranus:Aanvallen op astrologie

 

Het is een feit, als Uranus en Saturnus in harde aspect met elkaar staan, komt astrologie onder vuur. Na de debacle over Astro-tv, de mogelijke handhaving van oude wetgeving in de Uk, zag ik vandaag dit bericht op elsaelsa.com. Het is even zoeken – maar het stuke is van Chris Brennan, en gaat over hoe CNN astrologie belachelijk probeert te maken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *