Sarah Palin,Neptunus & President Sarkozy

Tja… Ik heb de afgelopen dagen toch een beetje sympahtie voor die Sarah Palin. Natuurlijk speelt het feit dat ze nu echt geen president wordt – een zeer grote rol hierin. De Republikeinen zijn opzoek naar een zondebok… en Sarah Palin heeft die rol gekregen. Haar hele opkomst (en ondergang) speelt zich af onder haar huidige transit van Neptunus over de Zon. Dit kan – zoals ik zelf als Steenbok weet (Neptunus ging over mijn eigen Zon in 1996) een problematische transit worden. Met Neptunus in het spel dreig je contact met de werkelijkheid te verlizen en in een fantastie op te gaan. Je wordt te goedgelovig en fantasie heeft de vrije spel. Dit maakt je kwetsbaar, want je kan makkelijk misleid worden – of in de maling genomen worden. Ik citeer hier uit de Pers-online

“De klap op de vuurpijl was het neptelefoontje dat Palin kreeg van de Franse president Sarkozy, in werkelijkheid de Canadese komiek Marc-Antoine Audette, die bekend staat om prank calls naar presidenten. Het telefoontje was al dagen van tevoren aangevraagd. Een adviseur van Palin zou het verzoek hebben goedgekeurd, zonder de staf van McCain daarover in te lichten. Terwijl het hoogst ongebruikelijk is dat een staatshoofd belt met een buitenlandse presidentskandidaat, laat staan diens running mate. Staatshoofden praten bovendien niet op zo’n informele manier. Toch tuinde Palin erin. ”

Dat zoiets kan gebeuren, getuigt van de enorm goedgelovigheid van iemand die een Neptunus/Zon transit meemaakt. Men gaat op in een roes…en dat wakker worden met een kater is…. tja…pijnlijk. Van de Koningin is ze gereduceerd tot “de hoofschuldige”. Het is Sarah Palin’s schuld dat de Republikanen de verkiezingen verloren hebben.  Lekker makkelijk natuurlijk. Dat dit zeer destructief is, is duidelijk. Hiermee lost de partij zijn zeer ernstige problemen niet op. Sarah Palin is de slachtoffer geworden. Ook hier zie ik de hand van Neptunus in het spel.

Met zulke grote collectieve krachten nu actief, hangt er een ware storm boven Sarah Palin’s hoofd. Dit maakt dat je toch een beetje sympathie voor deze vrouw mag hebben, toch?

Zie dit artikel, voor de horoscoop van Sarah Palin. Of deze... waarin ik haar afgang voorspelde…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in American Election en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *