Neptunus doet niet mee: Rookverbod chaos

Het rookverbod heeft een chaos veroorzaakt in de kleine cafés. Dat heeft Koninklijk Horeca Nederland geconstateerd. De branche-organisatie eist duidelijkheid van minister Ab Klink. Of het rookverbod wordt gehandhaafd, of het gaat de prullenbak in.” de Pers. Oeps als men duidelijkheid wil, dan was het niet slim om het rookverbod in te laten gaan terwijl Neptunus paal op de ascendant staat voor Den Haag. Ik had het gevoel dat het mis zou gaan. Neptunus = rookgordijn, verslaving, onduidelijkheid, de consekwenties ontglippen, gif, eronderuit komen, enz. enz. In Amsterdam wordt ook weer veel gerookt merk ik. Met een potje achter de bar kan je voor een Euro een steentje bijdragen aan de boete – als hij er komt. Als astrologen wisten we het allang eigenlijk. Dit kon alleen misgaan. Vraag is, hoever wil Den Haag gaan om ervoor te zorgen dat de wetgeving gehonoreerd wordt? Saturnus staat nu in oppositie met Uranus (en volgend jaar ook weer) Zoals we in de jaren 60 zagen, wordt men militant onder deze aspect. Het volk laat niet met zich tollen. Ik ben benieuwd…Er achterover leunen kan soms ook slim zijn. “Neptunus rules okay!!” Klik hier voor de horoscoop en het oude artikel.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *