Horoscoop Andre Rieu

 

Met een lekker boek in de hand bleef ik gisteravond (zaterdag) zomaar tv kijken. Ivo Niehe kondigde André Rieu’s tour door Australië aan en wekte bij die eerste aankondiging al de indruk dat het een geweldige onderneming was. Honderden containers met materiaal voor het Sissi decor, een rijtuig getrokken door 6 witte paarden, 40.000 toeschouwers, groot Rieu orkest, zangers, schaatsers en vooral muziek. En ik kan nu wel beweren dat ik liefhebber ben van wat zwaardere klassieke muziek, maar de muziek die hij liet horen emotioneerde toch zomaar. Heeft met vroeger te maken. M’n moeder was gek van de walsen van Strauss en ik waande me gisteravond zo weer in het kleine, zonnige keukentje van ons oude huis, achter moeders rokken die blij met de radio meezong. Dat nostalgische gevoel wist Rieu ook bij zijn publiek te ontlokken. Muziek met herinneringen. Sprookjes, schoonheid en harmonie, emotie, los van het aardse, Venus en Neptunus ten voeten uit. En juist deze onaardse Neptunus is zo diep verbonden met de Aarde, zelfs Venus kan hem niet evenaren.

André moet veel Neptunus bezitten wil hij deze gevoelens kunnen vertolken.

De horoscoop van Andre Rieu: 

Bij gebrek aan een geboortetijd is zijn ascendant niet bekend maar je denkt al snel aan een Boogschutter of in elk geval aan Jupiter. Neptunus doet inderdaad goed mee, zijn Zon en Mercurius staan er conjunct mee in Weegschaal, het (lucht)teken van Venus. Een emotionele Venus in Schorpioen die een mooi aspect ontvangt van Jupiter. Dat is die liefelijke en muzikale kant die hij laat zien. Maar intuïtief zie je dat hij absoluut niet voor de poes is. Hij heeft twee heel bijzondere aspecten die hem blijkbaar de wereld over sturen. Ten eerste een Mars Pluto conjunctie waarvan we een enorme energie mogen verwachten en die zeker nog wordt opgestuwd (en richting gegeven) door het vierkant met Venus. Daar zit zijn ambitieuze drive. Zijn creatieve drive komt uit het vierkant van Uranus op zijn Zon Mercurius. Een mens met twee duidelijke kanten die hij ten volle benut. Fantastisch! Let ook nog even op zijn ongeaspecteerde Saturnus in Maagd om de dingen gestalte te geven en de Maan in Waterman voor het genie.

Ton Brakenhoff

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop Andre Rieu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *