De Nakashatra’s door Willem Simmers

Het doet mij een genoegen om dit boek , de Nakashatra’s door Willem Simmers geschreven, onder jullie aandacht te brengen. Ik ken Willem Simmers van Oldenzaal waar hij een paar jaar geleden een prachtige lezing hield over de maansknopen. Geweldig verhaal, boeiend en helder. Dit boek – dat over de maanshuizen (the lunar mansions) gaat – ga ik meteen op mijn verlanglijst zetten. Super.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *