Bush, Barney de hond, en de Xmas-groeten

George W. Bush’s laatste Kerst boodschap van de White House…Met speciaal gast Barney de hond… Zoals een raporter bij de Huffington Post opmerkte…misschien waren de schoenen naar Bush gegooid zodat hij ze voor Barney kon gooien…:-) Geniet ervan….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Videos en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Bush, Barney de hond, en de Xmas-groeten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *