Nogmaals Bernie Madoff: De horoscoop

Bernard L. Madoff * 29/4-1938. Onderstaande horoscoop past bij het verhaal van Liz, want over deze man gaat het natuurlijk en dan kunnen we gelijk even zien hoe het met Jupiter zit. De horoscoop van Bernie Madoff.

Wat het meest op valt is het grappige figuur dat lijkt op twee duinen en het doet me nog ergens aan denken… kom er nog wel op. De basis van deze twee tops is voor beide, Jupiter en Pluto en daar gaat het in dit verhaal over, hoewel ook Neptunus meedoet. De top van de linker ‘duin’ wordt gevormd door de conjunctie van Venus met Mars. En gelooft u mij, als deze rusteloze factor mee doet is er altijd iets ‘gevaarlijks’ aan de hand. Er zit gewoon te veel dynamiek in dit aspect. In de verkeerde handen maakt het ‘gekken’. Adolf Hitler had het en die had daarbij Mercurius Uranus oppositie in de horoscoop; Bernie Madoff heeft Zon conjunct Uranus, een zusje van dit aspect. Terugkomend op de conjunctie Venus Mars; zijn verbinding naar Jupiter en Pluto maakt dat hij altijd met deze tombola bezig was. De tweede duintop wordt bezet door Mercurius en er is een grote mogelijkheid dat zijn Maan er mee conjunct staat, want de Maan gekoppeld aan Mercurius geeft een goed geheugen en bedriegers moeten een goed geheugen hebben. Ook hier geldt dat Mercurius weer volop met de Jupiter Pluto zaken bezig was. Dan nog even de Zon conjunct Uranus, dit tweetal is onnavolgbaar en zeer creatief, wel stond Uranus bekend om zijn eigenaardige kinderen, om ook maar even te linken naar de Mythologie.

Nu de ontknoping: Madoff vond zijn ondergang in het transit aspect van Jupiter oppositie Pluto terwijl de huidige oppositiestand van Uranus met Saturnus tr. zijn zolang verborgen gehouden Nep-tunus raakt.

Hier is niemand tegen bestand!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen beroemdheden, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *