Horoscoop Yves Leterme

 

“Na de langste kabinetsformatie ooit in Belgie, trad Yves Leterme in maart van dit jaar aan als premier. Maar na negen maanden lijkt zijn loopbaan alweer voorbij” Het Parool, zat. 20 december. De regering waar Yves Leterme aan deelnam, ging van start op 20 maart, precies zes maanden geleden. De Zon was dan net in het teken Ram, en Saturnus was voor de tweede keer over Leterme’s MC heen gegaan. De top-punt van zijn succes was hiermee bereikt… De horoscoop van Yves Leterme. Yves Leterme:6 okt. 1960, 10.18 Wervik, Belgium. Dank aan de Belgische astrologe Zus Luycx voor de data.

In deze horoscoop, zijn er een aantal aspecten die het politieke leven van Yves Leterme moeilijk maken. Hij heeft Mercurius conjunct met Neptunus in oppositie met de Maan nota bene, en in het 12e huis. Om te beginnen met de stand van Mercurius. De oppositie met de Maan maakt het moeilijk voor hem naar zijn onderbuik gevoel te luisteren. Hij heeft de neiging zijn gevoelens weg te redeneren. Hij schippert heen en weer – in sommige opzichten bednadrukt deze oppositie zijn Weegschaal karakter. Hij kan op een dwangmatige manier in evenwicht willen blijven. De conjunctie met Neptunus in 12 spreekt boekdelen over wat er nu net gebeurd is. Hij neigt dingen te doen, gesprekken te voeren, die een element van “geheimzinnigheid”  hebben, en die niet door de beugel kunnen. Hij kan ook zelfs misleid worden, of misleidende informatie ontvangen. EN omdat hij het vertrouwen in zijn onderbuik gevoel mist… maakt hij de verkeerde beslissingen. 

Saturnus is een strenge leermeester. Leterme’s “baan” begon toen SAturnus het 10e huis cusp transiteerde. De MC is dus door Mercurius beheerd. Nou. Het zijn juist die Mercurius gesprekken – die achter gesloten deuren plaatsgevonden hebben – die zijn val (en dit is een van de mogelijkheden onder een transit van Saturnus door huis tien) inluidde.

Dat dit natuurlijk verband houdt met een veel grotere kosmische schoonmaak-beurt moet duidelijk zijn.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop Yves Leterme

  1. Pingback: Yves Leterme had a chance to fall » AstroDispatch.com » Astrology Around The Web

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *