Mars conjunct Pluto: Gaza Geweld

Mars is amper het teken Steenbok binnen als de Israelische aanval op Gaza begint. Nu de conjunctie met Pluto nog. Steenbok kan koud en hard zijn en Pluto is extreme. De aanval op de Gazastrook is net zoiets als een mug met een hamer doden. Het heeft eigenlijk ook maar een doel. De rug van de arme zielen die in het grootste openlucht gevangenis ter wereld leven, te breken. Het Israeli boodschap is glashelder: “We zullen jullie laten zien wie de lakens uitdeelt”. De Gazastrook is een tragedie. Saturnus in oppositie met Uranus dit jaar kan alleen de situatie erger maken. De Gazastrook is in feite geboren uit de Arab-Israeli oorlog in 1967 – eveneens dus onder een Saturnus/Uranus oppositie. Of is dit misschien een rondje nieuwe kansen? Obama heeft al laten weten dat hij wat sympathieker tegenover de Palestijnen staat dan zijn voorganger, George W. Bush. 

En terwijl het Midden Oost bloedt, krijgen we het hier in Nederland, extreme koud. Ja. Ja. Pluto conjunct Mars in Steenbok….die doet wat met je.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, planeten, Pluto in Capricorn en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *