Gratis Jaarhoroscoop 2009: Steenbok

Gratis Jaarhoroscoop 2009 Steenbok: Pluto staat nu tot 2024 in Steenbok. De veranderingen in de wereld zien we wel…maar wat betekent dit allemaal voor het doorsnee Steenbok wezen? Pluto biedt de Steenbok de kans aan om te laten zien wat hij/zij waard is. Nu wordt de onderste steen naar boven gehaald. Steenbok is een teken dat sowieso met verborgen kracht te maken heeft – Pluto eveneens. De Steenbok kan en moet leren omgaan met nieuwe situaties zowel in de prive sfeer als op het werk. Sommige Steenbokken zullen misschien moeten leren door de knieen te gaan. Moeten leren buigen voor datgene wat ze zelf niet kunnen controlleren. Alles in het leven is aan verandering onderhevig…het is nu de beurt van de Steenbok om te laten zien hoe hij daar op een positieve manier mee om kan gaan. Het beeld van de Steenbok is van een geit..die helemaal in zijn eentje op een bergtop staat. Altijd alleen daar. Dit geeft aan dat de Steenbok ook de eerste kan zijn die durft een bepaald pad te bewandelen. De Steenbok kan aan het nieuwe vormgeven.

Gratis jaarhoroscoop 2009 Steenbok: Liefde: Ten eerste hebben we de conjunctie van Venus en Mars in Stier op 22 juni. Deze periode aan het begin van de zomer is vol romantiek. Dit is waarschijnlijk een van de hoogte punten van het jaar wat de liefde betreft. Prachtige dag om te trouwen trouwens!!! Einde oktober verandert je houding t.a.v. de liefde. Saturnus in Weegschaal geeft aan dat je op het punt sta om je relaties serieuzer te nemen. De liefde wint zowies aan diepte.

Gratis jaarhoroscoop 2009 Steenbok: zielereis: Je wordt uitgedaagd een andere houding t.a.v. de materie te ontwikkelen. De materie los te laten. Laat je eigenwaarde niet van geld of andere materieele dingen afhangen. De driemalige conjunctie van Jupiter, Chiron en Neptunus, vindt plaats in het tweede huis van je horoscoop. Het enige wat echte waarde heeft, is jezelf. 

Indien je meer informatie wilt hebben over het komende jaar, of over een andere kwestie, zou je kunnen overwegen een korte telefonische consult te doen. De kosten zijn Euro 35,= per vraag/ per half uur, en je dient mij zelf te bellen. Je kunt contact met mij opnemen via mijn website:

Elizabeth Hathway
Vega Royal Star Astrology

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *