Astrologie en Economie:2008 rampjaar

“Superlatieven schieten tekort om het jaar 2008 te beschrijven. In mineur wel te verstaan. Economisch journalist Heleen de Graaf vat bondig samen wat er na maandag 15 september 2008 gebeurde, toen de reusachtige Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers failliet ging: ‘Het bankroet zorgde voor een kettingreactie in de hele westerse financiële wereld. Een ware orkaan raasde over de handelsvloeren. De volatiliteit was gigantisch: koersen vlogen op en neer. De snelheid en de heftigheid waarmee de indices daalden en de impact die dit had op de reële economie zijn uniek in de geschiedenis” Heleen de Graaf, ‘Nog nooit presteerden de aandelen zo slecht’, NRC 2-1-2009. Zo begint de bekende astro-econoom Drs. Han van Straaten zijn artikel in de opkomende business speciaal issue van het astrologie tijdschrift, de ASAScoop. Op de website van Han van Straaten vind je andere artikelen van Han maar om dit fascinerend artikel te lezen, zal je een abonnement op de ASAScoop moeten nemen…  Doen gewoon “You know it makes sense!”

De ASAScoop is het tijdschrift van de astrologie beroepsvereninging ASAS.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *