Geert Wilders:Saturnus en Nederland

Het feit dat Geert Wilder’s Film Fitna flopte is irrelevant. Hij wordt achtervolgd: het Openbare Ministerie zit hem nu op de hielen. “Je mag wel een hoop dingen zeggen Geert..maar er zijn grenzen” dit is de essentie van het verhaal. Wat dit nou precies voor de vrijheid van meningsuitingen gaat betekenen, is mij op dit moment nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is dat er nieuw leven in de hele zaak geblazen wordt. Zoveel aandacht verdient die gozer toch niet? Oer saai. Wat speelt er momenteel in de horoscoop van Geert Wilders? En misschien interessanter, hoe gaat Nederland hierop reageren.. Nog een update..

Progressies zijn heilig voor mij. De transits zijn er voor iedereen – maar de progressies die zijn persoonlijk. De afgelopen jaren heeft Saturnus in de horoscoop van Geert Wilders stil gestaan. In december vorig jaar ging hij eindelijk – en voor het eerst in Geert’s leven – vooruit lopen. Saturnus heeft te maken met verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, je leven, je opvattingen… en Saturnus is een van de sterkste planeten in de horoscoop van Wilders zelf. Hij lijkt dus juist sterker in zijn schoenen te staan. Direkt is altijd beter dan retrograde.

Ik vermoed dat Wilders het geheel aan zal vechten en dat hij zal weigeren zijn mond te laten snoeren. Het geheel kan hem en zijn opvattingen ook wat opleveren. Wat wel interessant is – is de timing. Op dit moment staat transit Pluto op de descendant van de horoscoop van Nederland. De descendant heeft te maken met de openlijke vijanden van de staat. De collectieve schaduw zeg maar. Ik denk dat de confrontatie met Wilders zeker ook hiermee te maken heeft.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *