Horoscoop:Paus Benedictus XVI

Dit artikel over Paus Benedictus XVI verscheen in september 2006. Paus Benedictus XVI maakte in die tijd ook furore. Op dit moment staat Saturnus in oppositie met Mercurius in de horoscoop van de Paus, en opnieuw komt de Paus met een zeer omstreden beslissing. Let op: Saturnus op de descendant kan veel weerstand bij anderen oproepen. Maar goed deze keer gaat het om de opheffing van de ex-communicatie van de omstreden bisschop Richard Williamson. De horoscoop van Paus Benedictus XVI (16 april 1927, 04.15 Martkl Germany). Lees Verder:

Eerder dit jaar nam Paus Benedictus XVI (PB) een controversieel besluit. Zijn top adviseur m.b.t. de moslim wereld en moslim zaken, Archbishop Fitzgerald, werd overgeplaatst van de Vatican naar Egypte. In een artikel geschreven in april 2006, zei Father Thomas Reese  hierover “Indien de paus iets doms zegt over moslims, gaan kerken branden in Indonesie, en mensen dood in Afrika, laat staan wat er in het Midden Oosten gaat gebeuren. Archbishop Fitzgerald is de slimste man in het Vatican. De paus had naar hem moeten luisteren, en niet hem naar Egypte sturen”.

Gezien de huidige rel over de uitspraken van de Paus (gemaakt n Regensburg, Duitsland op dinsdag 12/9}, m.b.t. het moslim geloof, is het over duidelijk dat  Father Reese gelijk had EN dat de witte broodjes weken voor deze Paus voorbij zijn.
Wat zegt de astrologie hierover?

Deze Paus Benedict XVI heeft een strijdlustige karakter al doet zijn uiterlijk anders voorkomen. Hij is geboren onder het teken Ram. Rammen zijn de eeuwige kinderen van de dierenriem en leren vaak door hun eigen fouten te maken, door vallen en opstaan. Naar anderen luisteren is niet een van hun sterkste kwaliteiten. Ze volgen – meestal – hun eigen weg.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, mensen, mundane astrologie en getagd, , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop:Paus Benedictus XVI

 1. Cem zegt:

  Strijdlustig als individu of niet, er is een veel groter krachtveld om de Paus heen en veel dingen zijn niet wat ze lijken. Zie bijvoorbeeld dit artikel over de Holocaust en leylines. Complottheorie of niet, er zijn wel extreem veel toevaligheden. Zoveel dat er geen sprake meer kan zijn van toeval. Het feit dat de Paus de excommunicatie van de 4 supercontroversiële bisschoppen opheft en de naam zuivert van holocaustontkennende bisschop Richard Wiliamson, zal op korte termijn voor wat kritiek zorgen, maar ik denk niet dat de massa daadwerkelijk wakker zal worden en zal inzien hoe het Macht Imperium van Rome daadwerkelijk in elkaar steekt.

 2. Elizabeth zegt:

  Hi Cem. Ik ben natuurlijk als astrologe nieuwsgierig naar wat er met deze man gebeurt, en wanneer. De energie van Saturnus gaat nu gepaard met veel weerstand van buitenaf- Saturnus op de descendant in oppositie met transit Uranus op zijn Jupiter. Dit geeft de situatie heel goed weer:een omstreden besluit over een geestelijke leider (tr. Uranus op radix Jupiter), brengt spanning met zich mee (Saturnus oppositie op descendant). Dit vind ik boeiend.

  Verder, vind ik deze Paus zowiesoe een zeer omstreden, controversieele figuur, dit in tegenstelling tot zijn zeer populaire voorganger. Ik ben met je eens, er is een krachtveld om de paus heen. Dit is ook waarom ik zijn gedrag zo intrigerend vind. Hij is absoluut geen domme man. Dus..waarom zo eigenwijs, waarom stappen ondernemen die alleen maar verdeeldheid kan zaaien?? Intrigerend. Dan kom je toch bij zijn horoscoop terug. In de horoscoop van de Paus staat Mercurius in Vissen vierkant Mars in Tweeling – woorden als wapens…je mond voorbij praten…en Mercurius in Vissen is heel snel in verbanden leggen, maar heeft niet altijd genoeg geduld om alle informatie goed door te nemen… Elizabeth

 3. ankie zegt:

  hallo wie kan mij helpen met een sjabloon van het tijger teken uit de chinese astrologie, ik wil daar graag een tekening van maken op de muur
  b.v.d ankie

 4. Elizabeth zegt:

  Hi Ankie. Heb je geprobeerd te zoeken bij google images naar “tiger chinese astrology’. Als je in het engels zoekt heb je waarschijnlijk meer plaatjes. Je zou de afbeelding op een overhead sheet – of via een beamer op je muur kunnen projecteren -en misschien ook kunnen overtrekken. Maar een echte sjabloon…mmm…geen idee. Succes Elizabeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *