Horoscoop:Paus Benedictus XVI

Dit artikel over Paus Benedictus XVI verscheen in september 2006. Paus Benedictus XVI maakte in die tijd ook furore. Op dit moment staat Saturnus in oppositie met Mercurius in de horoscoop van de Paus, en opnieuw komt de Paus met een zeer omstreden beslissing. Let op: Saturnus op de descendant kan veel weerstand bij anderen oproepen. Maar goed deze keer gaat het om de opheffing van de ex-communicatie van de omstreden bisschop Richard Williamson. De horoscoop van Paus Benedictus XVI (16 april 1927, 04.15 Martkl Germany). Lees Verder:

Eerder dit jaar nam Paus Benedictus XVI (PB) een controversieel besluit. Zijn top adviseur m.b.t. de moslim wereld en moslim zaken, Archbishop Fitzgerald, werd overgeplaatst van de Vatican naar Egypte. In een artikel geschreven in april 2006, zei Father Thomas Reese  hierover “Indien de paus iets doms zegt over moslims, gaan kerken branden in Indonesie, en mensen dood in Afrika, laat staan wat er in het Midden Oosten gaat gebeuren. Archbishop Fitzgerald is de slimste man in het Vatican. De paus had naar hem moeten luisteren, en niet hem naar Egypte sturen”.

Gezien de huidige rel over de uitspraken van de Paus (gemaakt n Regensburg, Duitsland op dinsdag 12/9}, m.b.t. het moslim geloof, is het over duidelijk dat  Father Reese gelijk had EN dat de witte broodjes weken voor deze Paus voorbij zijn.
Wat zegt de astrologie hierover?

Deze Paus Benedict XVI heeft een strijdlustige karakter al doet zijn uiterlijk anders voorkomen. Hij is geboren onder het teken Ram. Rammen zijn de eeuwige kinderen van de dierenriem en leren vaak door hun eigen fouten te maken, door vallen en opstaan. Naar anderen luisteren is niet een van hun sterkste kwaliteiten. Ze volgen – meestal – hun eigen weg.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, mensen, mundane astrologie en getagd, , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Horoscoop:Paus Benedictus XVI

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *