Astrologie:De 1e Valentijnsdag Horoscoop

 

Dit artikel verscheen eerst op Valentijnsdag 2008: Wanneer is Valentijnsdag begonnen eigenlijk en is er een horoscoop die als de geboorte horoscoop voor Valentijnsdag gebruikt kan worden? In mijn zoektocht naar een antwoord op dez vragen stuitte ik op deze datum: 14 februari 269. Dit is namelijk de dag dat St. Valentine de martelaarsdood vond omdat hij tegen de wet in, stellen in de huwelijksboot liet treden.  Als dit het begin van Valentijnsdag wat heeft de horoscoop ons te vertellen over de liefde ? Toen ik de horoscoop trok – had ik eerlijk gezegd geen verwachtingen – maar toen ik de horoscoop keek 

 

We zouden de hele week aan deze horoscoop kunnen besteden. Venus in Vissen – romantische liefde – het idealiseren van de liefde. Naar de zons ondergang samen kijken. Hand in hand over de strand lopen. Genieten van het bij elkaar zijn. Opgaan in.

Zon vierkant Pluto – passie. De marteling… Liefde is niet altijd roze geur en manenschijn .. Obsessie….

Venus driehoek Neptunus – liefde en slachtofferschap? Grenzeloosheid in de liefde. Gebrek aan grenzen. Opgaan in de ander. De liefde als religieuze inspiratie.

Maan in de Steenbok: het verborgen houden van je ware gevoelens. Valentijnskaarten worden door geheime aanbidders verstuurd

Mercurius driehoek Neptunus… love poems, sonets, liefdesverklaringen…. Wie wil de fakkel van me overnemen en hier iets aan toevoegen?

st valentine

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Valentijnsweek, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Astrologie:De 1e Valentijnsdag Horoscoop

  1. Pingback: Valentijnsdag Mix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *