Horoscoop:Waterman in de Keuken

Waterman is een luchtteken en wordt beheerd door de planeet Saturnus. De typische Waterman is ultramodern en ook in zijn keuken wordt de meest modern keukenapparatuur aangetroffen. Het leven van de gemiddelde Waterman is hectisch. Zij zijn groepsmensen en doen dingen het liefst met anderen samen. De Waterman rent van hot tot her en vindt nauwelijks tijd om te eten. In extreme gevallen kan dit tot een dieet leiden dat voor een groot deel uit vitamine drankjes, “smoothies” en Omega3 tabletten bestaat. Watermannen hebben sowieso vaak excentrische eetgewoontes. Soms worden ze macrobiotisch, of willen ze alleen bepaalde voedsel eten. In dit geval kunnen ze heel streng zijn. Watermannen kunnen om twee uur ’s nachts ineens trek hebben. De Waterman hoeft niet per-se om zes uur met z’n allen aan tafel te zitten. Alles mag – want vrijheid is blijheid.

Voor de hectische Waterman moet het niet te ingewikkeld worden. Deze Pastasalade met sperziebonen en tomaat-amandelsaus is snel klaar en de bijzonder smeuïge en geurige saus op basis van tomaat, amandel en lekker veel basilicum is supermakkelijk te maken in de blender of keukenmachine, maar die heeft de Waterman ongetwijfeld wel in huis. Met het tijdstip van eten kan de Waterman bovendien gerust variëren, want deze salade is zowel warm als koud (dus om 2 uur ’s nachts) heerlijk.

Voor dit recept kijk op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *