Chiron: Astrologie en het noodlot

 

Als astroloog moet je wel weten welke energie je oproept als je met planeten aan de loop gaat. Elke keer als ik bezig ben de uitwerking van planeten nader te onderzoeken, lijkt het alsof ik de energie van de desbetreffende planeet in huis haal. Een paar jaar geleden, toen ik bezig was een lezing over Pluto in Steenbok voor te bereiden, werd mijn hond ineens dodelijk ziek. Pluto is een kreng!!!! In het jaar van de Saturnus, Neptunus oppositie was ik ook lekker bezig de energie te onderzoeken. Toen ging op vakantie naar Londen. Net aangekomen werd het land ineens gedompeld in de paranoia. Tjaa. Dat was de angst voor vloeibare explosieven op de luchthavens. Saturnus = de fles/container, Neptunus de vloeibare chemicalien. Toen ik met Jupiter bezig was, gebeurde er ook de gekste dingen. Een horloge bijvoorbeeld dat ik van mijn ouders had gekregen, dat jaren lang niet had gewerkt, ging ineens weer “lopen”. Wat een geluk. Hij loopt trouwens nog steeds. En Nu ? Ja nu.. ben ik bezig met de drievoudige conjunctie dit jaar in Waterman, van Chiron, Neptunus en Jupiter. Neptunus en Jupiter ken ik al dus die hebben kennelijk niets meer met mij uit te zoeken. Chiron is weer een ander verhaal, hij blijkt een wat grotere grotere uitdaging te zijn. En wat gebeurt… Je weet het al. De astrologe wordt ziek. Net over de buikgriep en slaat de gewone griep toe. Wat een snotter verhaal wordt dit ineens…. Maar het is waar. Deze griep variant is heel hardnekkig en blijft hangen ongeacht welke middelen je er tegenaan gooit. 

Het wordt tijd dat ik met Venus aan de loop ga… Alhoewel… Pluto loopt daar straks over heen.  Nee. Laat maar…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Chiron: Astrologie en het noodlot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *