N/Z lijn: Saturnus, Keulen, Amsterdam

Meteen na het instorten van historische stadsarchief in het centrum van Keulen, was er een lijn getrokken van Amsterdam naar Keulen. De gelijkenis tussen de twee metro lijnen, die allebei ook Noord/Zuid (NZ) lijnen zijn, is nogal beangstigend. De volgende citaat komt uit Het Parool van 4 maart…”Zublin (is een Nederlanse aannemer, betrokken bij beide projecten. redactie)werkt in Amsterdam samen met Dura Vermeer in de in 1993 opgerichte combinatie Saturn.” Wat een onfortuinlijke naam eigenlijk, zeker als we zien dat het juist Saturnus is, die waarschijnlijk de bron van alle ellende is. (Zie ook het eerdere artikel over de Noord/Zuidlijn in Amsterdam).

 

Voordat we op de horoscoop ingaan, wil ik melding maken van een interessante verbinding die een astrologe, Ellen van Geel, maakte op de astrologie mailinglist astrotwolist. Dit was al voor de gebeurtenis in Keulen.  Ellen vergeleek de Noord/Zuid lijn met de Maansknopen. Ik vind dit – zeker met de extra details die we nu hebben – een boeiende gedachte. Het lijkt inderdaad alsof we ons in de verkeerde richting begeven. De lijn had veel beter de Zuid/Noord lijn moeten heten. We moeten ons richten op de Noordknoop want daar ligt geestelijke inspiratie, voeding, en groei en niet op de Zuidknoop. Zo… we hebben een groep dat Saturn heet… die tunnels graaft..mmm. Nu wordt het echt interessant. De NoordKnoop heeft een Jupiter verbintenis – en de Zuidknoop een Saturnale. Is het echt zo’n wonder dat er problemen zijn..?

Het is niet mijn bedoeling hier om de horoscoop helemaal uit te pluizen. Ik wil alleen de volgende over kwijt.

Saturnus retrograde staat hier op cusp vier en geeft de ondergrondse tunnel aan. Saturnus is in Maagd, een beweegelijke teken, en ik denk dat dit een zeer grote rol in het ongeluk zal spelen. Beweegelijk zegt genoeg. Dat er in de fundament iets is gaan schuiven..lijkt mij zeer aanemlijk. Gezien de tijdstip is het een wonder dat er zo weinig dodelijk slachtoffers gevallen zijn.

De Maan is net in Tweeling – in 11. Medewerkers in het archief hoorde een vreselijk geluid en ging snel over tot het evacueren van die mensen die in het stadsarchief aanwezig waren. Heel intelligent beslissing. Heeft zeker levens gered.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *