Winnenden Duitsland: Stand van Saturnus

Uren na de Volle Maan op woensdag vond de schietpartij in Winnenden plaats. Deze Volle Maan was omringd door spanning omdat de Maan samen met Saturnus viel en de Zon met Uranus. Achteraf is het duidelijk hoe de Maan met Saturnus op rouw en verlies kan duiden, en hoe grillig de impact van Uranus kan zijn. Maan/Saturnus is heel symbolisch voor de enorme verdriet van ouders (Saturnus) om hun kinderen (de Maan). Hoe anders zal deze verdriet voelen voor de ouders van de dader. Hun verdriet wordt ongetwijfeld gemengd met schuld gevolens, gevoelens van verantwoordelijkheid en vragen over opvoeding die zij hun zoon hebben gegeven. En door alles heen dat afschuwelijk gevoel van gemis.

Misschien is er een verband met de schietpartij de dag voor de Volle Maan in Alabama in de VS. De Zon was toen ook ingaand conjunct met Uranus. De dader in dit geval – heeft veel members van zijn eigen familie/clan (de Maan) gedood. En in Duitsland zijn het vooral meisjes die dood geschoten waren.

Sinds september 2008 – staan alle planeten binnen de orb van 180 die gevormd is door de oppositie lijn van Saturnus in Maagd en Uranus in Vissen. Het collectief wordt gevangen gehouden in de sfeer van Saturnus/Uranus. Sinds september is Saturnus steeds meer geisoleerd geworden, het lijkt alsof alle andere planeten hun krachten bundelen, terwijl Saturnus aan de andere kant van de cirkel staat, helemaal alleen, in Maagd, te piekeren. En dan ineens – bij de Volle Maan – wordt hij door de Zon en Maan geraakt en de hel breekt los.

Ik ben een tijd lang aan het kijken naar deze Saturnus en vind hem een belangrijke speler op dit moment. Wat er gisteren gebeurde – heeft misschien met deze energie “geisoleerde” Saturnus energie te maken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Winnenden Duitsland: Stand van Saturnus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *