Mijn dochter de Prik Geven…Ja of Nee?

 Op weg met mijn zoon naar school van ochtend, liepen er drie tiener meisjes voor ons, diep in gesprek over de vaccin tegen baarmoederhalskanker. Mijn eerste reactie was opluchting. Gelukkig heb ik zelf geen dochter van deze leeftijd. Mijn tweede reactie was interesse. Waar hebben ze het nu over? Wat houdt die meisjes bezig? Ik hoorde “mijn huisarts zegt…” en “ik wil niet in april….” Daarna hebben we de meisjes ingehaald. Goh. De offensief om deze prik door te duwen heeft impact. Voor de tweede keer haalt DE PRIK het  voorpagina van Het Parool. Waarom eignelijk? Hoe noodzakelijk is zo’n vaccinatie? Je hoort de munten in de farmaceutische kassa rinkelen.

Mercurius in Vissen zou je als de virus kunnen zien. De meeste moderne astrologen geven een virus aan Neptunus – maar Neptunus heerst dan ook over Vissen – dus de cirkel is gauw rond. Saturnus – in Maagd – zou je dus als die moeders (en vaders natuurlijk) kunnen zien – die nu een beslissing moeten nemen over de gezondheid van hun jonge dochters. De oppositie geeft aan hoe zwaar zulke beslissingen vallen. Wikken en wegen…wikken en wegen. Ouders willen altijd het beste voor hun kinderen. Alhoewel Saturnus retrograde…is ook zwaar, en schoorvoetend. Die wil geen overhaaste beslissing nemen.

Uit de cijfers blijkt dat veel ouders – uiterst kritisch zijn over de noodzaak van deze prik. Maagd laat zich goed informeren en er zijn ook natuurlijk een aantal uitstekende sites die zich hiermee bezig houden. Men wil de feiten weten en geen onzin verhalen. Deze link gaat naar de Vereniging Kritisch Prikken. Het aantal meisjes die tot nu toe de prik komen “halen” is veel lager dan men had verwacht. Persoonlijk vind ik dat een goed teken voor het vermogen om voor jezelf te denken.

Toen mijn zoon klein was, besloot ik hem niet in te laten enten. Hij kreeg zijn eerste prik, toen hij twee jaar oud was. Als ik terug denk aan de druk die op mij werd uitgeofend, ben ik zo blij dat ik nu geen keuzes hoef te maken.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in vrouwen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Mijn dochter de Prik Geven…Ja of Nee?

 1. Cem zegt:

  Ondanks dat dit een persoonlijke verantwoordelijkheid is van ouders, ben ik wel blij dat inderdaad steeds meer mensen zelf op onderzoek uitgaan, de gevaren van dit vaccin ontdekken en inzien hoe de farmaceutische maffia te werk gaat.

  In de VS zijn er al tientallen gevallen geweest van meisjes die verlamd zijn geraakt of zelfs zijn overleden na dit vaccin te hebben gekregen. Beslissingsbevoegde personen en politici hebben voorlichtingsavonden hierover bijgewoond die volledig waren gesponsored door de farmaceutische industrie.

  Tests zijn er nauwelijks gedaan, in ieder geval niet bij jonge meisjes en al helemaal niet wat de bijwerkingen/effecten hiervan op de langere termijn zijn. Daarnaast remt dit vaccin slechts een deel van de virussen en heb je niet de garantie dat je nooit baarmoederhalskanker krijgt. Tot slot is deze vorm van kanker absoluut niet zo enorm dreigend als men ons doet geloven. Per jaar sterven er 200 mensen, wat natuurlijk vreselijk is voor die mensen en hun familie, maar statistisch gezien is dit een absolute fractie.

  In dit artikel wordt meer uitleg gegeven over het HPV vaccin, de gevaren en alle andere belachelijke zaken er omheen.

 2. Elizabeth zegt:

  Hi Cem. Bedankt voor de link. Ik denk dat sommige lezers dit ook wel interessant vinden…zeker als je meisjes binnen dit doelgroep hebt. Het loopt absoluut niet storm met die prik… Ik las in Het Parool gisteren dat er maar een derde van de meisjes de prik hebben gekregen. Ik raad je toch aan – het artikel van de Vereniging Kritisch Prikken te lezen. Heel anders dan wat jij schrijft …en toch zeer kritisch. Ze gaan ook in op de verhalen die vanuit de VS hier verspreid worden. Maar goed.. de VKP vind ik zelf heel goed. Ik wist niet bijvoorbeeld dat deze prik de virus tegenhoudt – niet de kanker dat het kan veroorzaken. Terwijl in veel van de “reklame” juist op dat kanker…wordt gehammerd. Zo speelt men in op de angst en onzekerheid van de ouders. Echt..het is verschrikkelijk… Ik herinner me nog de massale inenting tegen hersenvliesontsteking in de Arena een paar jaar geleden… Phew…

 3. Cem zegt:

  De verhalen uit de VS kunnen natuurlijk ook worden opgeblazen. Dat neemt niet weg dat de manier waarop in zo’n korte tijd dit vaccin landelijk wordt uitgerold, de enorme mediacampagne en de haast gedwongen manier van werken waarbij op angst van onschuldige mensen wordt ingespeeld, diep in twijfel kunnen worden getrokken.

  De bijwerkingen van vaccins worden al jaren in de doofpot gedaan door de farmaceutische industrie en media, terwijl er bijvoorbeeld ook kenners zijn de stellen dat autisme een resultaat van vaccins is. Wist je bijvoorbeeld dat je door de griepprik een aanzienlijk hogere kans krijgt op de ziekte van Parkinson? Ik zie het zo: wat niet natuurlijk is, maar kunstmatig door mensen is gemaakt, moet je altijd kritisch bekijken. Zeker als er allerlei rotzooi in je lichaam komt, wat er niet in hoort.

  Kortom: mensen moeten zelf de feiten onderzoeken en niet zomaar geloven wat in de media wordt beweerd of wat artsen, die vaak in een web van de farmaceutische industrie vast zitten (of ze dat nu zelf weten of niet) adviseren.

 4. - zegt:

  Here..Here… Ik ben helemaal met je eens Cem. Maar en dit zeg ik nu als ouder ….het kost je wel moeite om bij jezelf te blijven als zulke landelijke campagnes gaande zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *