Lois Rodden: Astro-Databank

Gisteren kreeg ik het geweldige nieuws dat er nu een soort Wikipedia voor astrologen bestaat. Bestaat ja. De naam Lois Rodden is voor vele astrologen een begrip. De Lois Rodden website is al jaren een bron geweest voor betrouwbare geboorte data. Maar je moest wel lid worden van de site om toegang tot de data base te hebben. Nu wordt deze informatie, gratis via deze nieuwe website – de “astro-databank” -vrij gegeven. Lois Rodden zelf is een aantal jaren geleden al gestorven. Trouwens op de Lois Rodden website vind je ook informatie over een aantal studie projecten, bijvoorbeeld over alcoholisme. Ik ga zo meteen een link plaatsen naar de Astro-databank onder mijn personal favourites naar deze nieuwe site.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *